reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Mgd - sposób dobry, ale potem się wątek gubi. Więc ja nie skorzystam z możliwoci jakie daje forum. Ale już sobie poprzysięgłam, że zacznę olewać pewne posty. Po co się mam wkurzać na osoby, które nie potrafią zachować się na poziomie :-D

Przyszła do mnie pierwsza ciążowa przesyłka. Jupi! Mam dżinsy bez tego obrzydliwego pasa :-) Spodnie jeansowe pod brzuszek. Ciążowe.28/S (2955507182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Zauważyłyście, że wszystkie (zdecydowana większość) dżinsowych spodni ciążowych to tzw dzwony??? :baffled:
Ja dostałam od teściowej swoje pierwsze i wstyd mi było powiedzieć, że mają straszny fason, ale w sklepach i na allegro też same takie, więc chyba nie mam wyboru...

Aleksandral - ja właśnie chciałam rurki, w h&m było kilka rodzajów, ale ostatecznie kupiłam takie z prostą nogawką, bo jakoś lepiej w nich wyglądałam. Ale na Allegro też widziałam, że głównie szerokie nogawki, a mi się takie średnio podobają...

Ja spodni na allegro nie mam szans kupić, bo w sklepie mam problem z dobraniem rozmiaru, a co dopiero przez internet:baffled: Jedynie geterki mogę zamawiać.

Do h&m się może w weekend przejdę, żeby sobie gacie obaczyć.

Cwietka, bardzo ładne te gacie!

Aleksandral ja już zdecydowałam, ze będę kupować w HappyMum...tutaj nie wszystkie są takie rozszerzane, ale rzeczywiście teraz zwracam uwagę na to, ze coś w tym jest. Ja uwielbiam chodzić w spódniczkach, teraz będzie mi pewnie wygodnie, ale później to będzie i niewygodnie i strasznie wyglądało :D
Przesyłam Ci linka do tych jeansów:
Happymum - Dżinsy

Kurcze w sumie oglądam te spódniczki na happymum i fajnie leżą z brzuchem, to może będę mogła w nich chodzić? Ojej, jak one mi się podobają! :) Aaaaaaa! I te sukienki wizytowe też są śliczne! Uwielbiam takie!

Ostatnia edycja:
Hmmm ja mam ciazowki z C&A. Sa super hiper bo maja regulowany pas, mozna w nich chodzic juz praktycznie od poczatku, i potem go tylko popuszczac :)

To ja miałam wrażenie, że we wszytskich stacjonarnych sklepach same rurki :-D A ja rurek nie lubię :-D
I też się bałam, że będą źle leżeć, bo często w przymierzalni muszę z godzinę spędzić, zanim znajdę coś, co dobrze leży, ale zaryzykowałam, bo w żadnym stacjonarnym sklepie nie widziałam takich spodni - z krótkim pasem pod brzuch, a nie do połowy piersi :baffled: No i leżą idealnie :-D A do 9mieśiaca i takje będę musiała zmienić, bo za bardzo ogólnie przytyję :-D

Fajne te HappyMum ale drogie...Mi jednak szkoda wydawać dużo na ciuchy ciążowe, bo przydadzą się tylko na chwilę, a więcej ciąż nie planuję

reklama
Margo25, ja również jestem zachwycona ubraniami z happymum byłam ostatnio w tym sklepie i ogarnął mnie szał jakbym mogła to kupiłabym pół sklepu, ale jeszcze poczekam na przyrost brzuszka :rofl2:
cwietka i zaczarowana 79, możliwe że to faktycznie jakaś infekcja dobrze jutro mam wizytę. Dam znać co mi powiedział. A tak na marginesie to nie sądziłam, że infekcja może być bezobjawowa. Człowiek uczy się całe życie.!! Dzięki za pomoc ;-)

Do góry