reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Ewirut to super. Mnie mdłości nie dotknęły na szczęście :-)
AleksandraMaria ja też wolę niespodzianki. To takie ekscytujące hihi dlatego ja płcią się Wam do końca nie pochwalę :-) pokoju też nie będę urządzać wedle danego koloru co będzie spało u nas w sypialni a ubrania i reszta universal :)

reklama
Maciejka - to ja znam dwóch facetów, którzy się niezbyt ucieszyli, że chłopiec. Oczywiście pokochali "jak swoje", ale mówili, ze woleli dziewczynki :-D

Zaczarowana- gdzie Ci się suwaczki chłopaków zapodziały?

Objadłam się leczo (Małżon sobie durnowato w środku zimy zażyczył - ile się cukini naszukałam :baffled:), ale coś bym jeszcze wsunęła... Niestety w szafce ze słodkościami same czkoladki, a to mi za słodkie :-(

Jeden suwaczek mi gdzieś wcięło, więc już się nie bawiłam w ponowne wklejanie:-) Usunęłam drugi i zostawiłam tylko ten najaktualniejszy:-):-)Ja właśnie wsunęłam snickersa dzieciaków, którego zapomnieli do szkoły i dwie kostki czekolady z migdałami... a d...a rośnie..:szok:

CWIETKA - wierze. Moja koleżanka parę dni temu urodziła drugą córkę i jej mąż też się cieszy. Mój M też chciał ostatnio córkę i teraz też chce. Ale myślę ze każdy facet w głębi duszy pragnie syna :happy:

Cześć Laseczki

Mam nadzieję, że nie uznacie mnie za "sierotkę" ale nie wiem jak wstawiać suwaczek :zawstydzona/y: Gdzie mam go skopiować, żeby mi się wyświetlał tak jak Wam. Plisss pomożecie!!!!!

Izka87, jak zobaczyłam małą rączkę Twojego bobaska to, aż się popłakałam też chciałaby takie zdjęcie - super !!!
Margo25, jeśli jest taka konieczność to lepiej idź do szpitala, zrobią Ci badania podadzą kroplówkę i na pewno lepiej się poczujesz. A tak właściwie to do którego szpitala miałabyś pójść ????
zaczarowana79, ale mnie rozbawiłaś hasłem cyt" a d...a rośnie.." od czasu do czasu można sobie pozwolić hihi

Margo - mam nadzieję, że się lepiej poczujesz, a jak nie to wybierz się do szpitala. To raczej długo nie potrwa. Nawodnią cię, zrobia jakieś badania i do domu, przynajmniej troche sił Ci wróci.

Madziula - wybierasz sobie suwaczek, ustawiasz wszystko, kopiujesz link, który Ci sie wyświetli na końcu i wklejasz w Ustawienia (na samej górze jest link), potem z lewej strony masz "moje ustawienia" a tam "edytuj sygnaturkę"

No własnie, też jestem ciekawa co tam u Izy ...

Tak sobie poza tym mysle, że powinniśmy poprosić administratorkę forum o to, zeby przydzieliła nam moderatora z naszego grona. Byłby ktoś kto mógłby przyklejać posty, czy też edytować te posty z naszą listą itp.

to ja wstawiam wiadomośc od Izy jaką dostałam:

"hej :) moje samopoczucie sie troche poprawia po chyba wszystko sie uspokoilo, wczoraj mialam lekkie plamki ale raczej strarej krwi z zakrzepami wiec to dobry znak, i od wczoraj bielusienka wkladka :) wiec super! dzidzia wydaje sie bardzo zdeterminowana mimo ze napewno przezyla niezly szo"

także wszystko OK!

I ja od IZy takie info dostalam :) uf uf uf :)

wybor moda to dobry pomysl :)
proponowalabym tez edytowac nieco liste sierpniowych mam :) jest tam wiele nickow ktore sie jie udzielaja wcale...

reklama
Dobrze, że z IząV wszystko dobrze :-) Trzymam kciuki!!!!!
Kasia_B
, bardzo Ci dziękuję zaraz spróbuję wstawić, jak będę miała problem to będę pisać :-)

Do góry