reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Dziewczyny, jakoś żyję, ale żyję! Przespałam prawie cały czas od ostatniego posta do teraz. Nie mogę nic przełknąć więc mąż stwierdził, że jak tylko wróci to jedziemy do szpitala żeby oni sami ocenili czy nie trzeba mi czegoś uzupełnić.

Domi87 fakt, pani mi dziś powiedziała, że są takie czopy (choć niechętnie podaje je pacjentkom i to w I trym.), ale na obecny stan od razu radziła mi szpital. Dzięki za kciukasy!

Cwietka wczoraj też już zgłupiałam czy to aby nie jakiś wirus, ale przechodziłam takiego wirusa i wiem, że teraz to po prostu mdłości. Choć przez chwilę miałam przerażenie w oczach, że może coś zjadłam albo mężul coś mi przytargał do domu. Ale skoro prawie nic nie jadłam poza sucharami to tę opcję wykluczyłam.

Ktr zaczęłam rozważać kisiel. Z budyniem też już miałam epizod i minął mi smak. Jak tylko mąż wróci do domu poproszę go o zrobienie kisielu (ja nie wchodzę do kuchni!)

Ewirut już się martwiłam czy u Ciebie aby wszystko ok, dawno Cię nie było a wcześniej dość aktywna się wydawałaś na forum. W każdym razie cieszy mnie, że nie masz mdłości i masz się dobrze :)

Madziula27rrozważam szpital na Żelaznej i prawdopodobnie do niego podjadę. Mam go niemalże obok domu.

IzaV fajnie, że żyjesz!!!! :) Ale wstyd z tym Twoim czytaniem :-D Ja uwielbiam książki, ale ostatnio nie daje rady ani z książką ani z tv. Jeśli Ty masz siłę to odpal sobie "Czas honoru". Gwarantuję Ci, że nas zaniedbasz :D Ja się nie mogłam od tego oderwać i chłonęłam jeden sezon za drugim. Obejrzałam wszystkie sezony w niecałe 2 tyg :D

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy :) Jakoś tak sięlepiej wszystko z Wami przechodzi :* całusyyyyy! :)

reklama
czas honoru,ale to polski serial a ja zagranico ;P bede musiala poszukac- z tymi ksiazkami to tak ze juz wszystkie ktore mam w domu to przeczytane wiec nie mam nic nowego,
seriale ogladam namietnie ok 10-15 tytulow ale to tak troche odurnia chcialabym cos praktycznego porobic heh

M bedzie mogl mi cos kupic dopiero w polowie nastepnego tyg bo niestety pracuje nie ma go w domu po 15h poza tym on i druty / wloczki hehe on jest z tych malo ogarnietych, musze cos w necie poszukac :p

wymyslilam sobie ze zrobie kilka kocykow lekkich na lato i kilka na zime cieplych - jak sie ktoras z was zna to jaka wloczkach,jakiego gatunku mam szukac zeby sie nadawaly do uzytku i byly super milutkie ???

lewan a jak ty juz w 12tc jestes to chyba niedlugo i ty masz badanie?

Margo25- dziękuje u mnie wszystko w porządku czuje sie świetnie .
A jak u Ciebie?
Nie odzywalam sie bo byłam po za domem.
A po za tym kilka dni po prostu nie mialam z wami tematu , bo nie które sprawy mnie smiesza i uważam ze za szybko o nich mowic i dlatego sie nie udzielałam .
Ale dziekuje za troske :-)

Margo25- dziękuje u mnie wszystko w porządku czuje sie świetnie .
A jak u Ciebie?
Nie odzywalam sie bo byłam po za domem.
A po za tym kilka dni po prostu nie mialam z wami tematu , bo nie które sprawy mnie smiesza i uważam ze za szybko o nich mowic i dlatego sie nie udzielałam .
Ale dziekuje za troske :-)

ktore tematy tak cie rozsmieszyly?? nie szukam zaczepki, ale troche butnie to zabrzmialo...

IzaV w czwartek mam badanie. Dziś atrakcją dnia było dla mnie wyjście z domu na badanie krwi. Strasznie brakuje mi aktywności, głownie ukochanych nart :) z seriali oglądam Gossip Girl - heh uwsteczniam się :))

jestem już, opis wizyty w odpowiednim wątku ;-)

ja zawsze chciałam mieć córke, dosłownie miałam fioła na tym punkcie.. ale mi przeszło.. wiecie kiedy? jak poroniłam poprzednią dzidzię
unhappy.gif
teraz mi to obojętnie, naprawdę chcę tylko, by było zdrowe.. głowa mówi, ze to córka, ale pewno tylko dlatego, że bardzo tego pragnęłam ;-)ale synuś też będzie wspaniale, byle był zdrowy

mgd Twoja dzidzia ma chyba 11 cm razem z nóżkami? bo moja ginka liczy tylko od główki do pupci i było 5,5cm

aha, l4 mam do 1.02, potem powrót do pracy

IzaV- to nie było wcale jakis buntownicze zdanie. po prostu wyrazilam swoje zdanie . tak samo było na poczatku jak tylko tu weszlam na forum i mowilyscie o tancach z niemowlakami. Jestemy we wczesnym stadium ciazy i roznie to bywa a takie przezywanie chyba tez nie wychodzi na dobre.
Ja swoimi slowami nie chcialam nikogo urazic po prostu nie odzywałam sie i uszanowałam to że kazdy ma prawo do wlasnego zdania.
A tak po za tym to i temat wozkow i tak wczesne kupowanie ciuszkow mnie bawi bo do tego jeszcze strasznie daleka droga i chyba troche wierze w przesady.
Ale z mojej strony to wcale nie bylo zlosliwe czy jak ty myślisz.

a od dawna lezysz? i z jakiego powodu ( o ile chcesz powiedziec)
ja do soboty wychodzilam z domu na 10h i jakos czas plynal, a teraz (narazie) 10dni plackowania nie wiem jak ja to robie bo ja z tych hiperaktywnych jestem :/

IzaV nie wiem czy mnie pytasz, ale odpowiem :)) Leżakuję od początku grudnia z powodu krwiaka. Na ostatniej wizycie już go nie było- podobno się wchłonął, ale lekarz nadal mówił, żeby leżeć, plus oczywiście zero seksu. Zobaczymy, co powie po prenatalnym.

reklama
ewirut zapytalam bo na glownym od kilku dni przewijaly sie bardziej powazne tematy, nie widzialam w tym nic smiesznego.
to ja zalozylam watek o wozkach bo nie mieszkam w polsce a cala wyprawke bede musiala skompletowac w 2tyg podczas mojego pobytu na wiosne bo ceny we francji sa zabojcze, oczywiscie ze jest jeszcze bardzo wczesnie, ale z drugiej strony kwestia organizacji, poza tym latwiej jest wydac 100-200zl miesiecznie przez 6miesiecy, niz 2tys na raz (chyba?!) teraz mam czas na ogarniecie tematu...ale dalej nie widze w tym nic smiesznego..

butnosc twojej wypowiedzi (w moim mniemaniu) tkwi w slowie "smieszy" "bawi mnie" bo tak ogladam to forum, i naprawde nic smiesznego nie widzialam, moze nie chcacy ale wyszlo bardzo "niegrzecznie" i tyle

Ostatnia edycja:
Do góry