marzycielka81
Fanka BB :)
Izka87 :-):-):-) super gratulacje, nie ma co się dziwić mężowi, że wniebowzięty.
Mój mi dzisiaj zrobił placki ziemniaczane, pycha
Mój mi dzisiaj zrobił placki ziemniaczane, pycha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moim zdaniem nie powinnaś się martwić rozbieżnością, bo jednak wiek wg usg nie jest 100% nieraz wystarczą mm aby odczuć różnicę kilku dni. Jak później będzie już duża dzidzia i będzie mierzona wg średnicy główki, brzuszka i kości udowej to pewnie na każdym pomiarze wyjdzie inny wiek ciąży- bynajmniej ja tak miałamHej :-) Właśnie wróciłam z wizyty. Dzidziol jest i ma 2 cm :-) Słyszałam serducho. Martwi mnie tylko, że ciąża wg usg ma ok 8t3d. Pierwsze usg 31.12, gdzie nie było widać zarodka, pokazywało 6t5d i to się zgadzało z moimi wyliczeniami. Więc teraz powinien być 9t5d... Sama nie wiem. Lekarz mówi, że to możliwe i że wszystko prawidłowo się rozwija. Następna wizyta za miesiąc.
mgd super, że mniej więcej wiecie, jaka płeć!!! w 12 tyg fajnie widać wyrostek płciowy, w zależności od kąta nachylenia można podejrzewać, czy chłopiec czy dziewczynka
I
marzycielka
ale czad! ja marzę że kiedyś mąż mi zrobi obiad ... chociaż mamy ostatnio ciche dni i obiecał mi że jutro po powrocie do domu na zgode przygotuje romantyczną kolację... ale ja sie nie nakręcam- liczą sie czyny a nie tlyko słowa i tutaj szacun dla Twojego ślubnego!!