reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Jej super ze jest wszystko dobrze!! Gratuluje mikro siusiaka hehe

Ja znów zaczynam się trochę martwić bo zaczęłam znów plamic i brzuch mnie pobolewa mimo lekarstw :/ gdyby wczoraj były tylko plamki to tez bym inaczej zareagowała, wmawiam sobie rożne rzeczy żeby się nie stresowac..ale kto wie co mnie czeka..
Któraś z was miała odklejajaca się kosmowke? Teoretycznie plemienia mogą występować ale jak długo i ile żeby zacząć się naprawdę martwić?

(Sorry ze wam z takimi smutami i strasznymi historiami wyjeżdżam ale nie znalazłam na forum głównym jakiegoś wątku podobnego- a do poronien nie chce zaglądać)

reklama
I niech cie nawet nie korci zeby tam zagladac!

Ja z kosmowka mialam ok,ale kolezanka lezala do 26tc... Az zalozyli jej pessar.

To taki krazek ktory zaszywa szyjke macicy chroniac przed przedwczesnym porodem.
Zaklada sie go np przy szybszym rozwarciu albo jak u mojej kolezanki kiedy sie ta nieszczesna kosmowka chciala wyslizgnac...

Mgd, gratuluję pomyślnych wyników i synusia. U mnie płci się nie dało określić i ja się cieszę, bo to daje mi szansę na dziewczynę:-):-):-)
Iza V, niech ci nawet do głowy nie przychodzi łazić po jakichś forach o poronieniach... Leż. Myślę że z tąkosmówką u każdej dziewczyny jest inaczej, ile się odkleiło itd:-)
Moje usg ok. opis na odpowiednim wątku. Jestem taka lekka jakby mi z 10 kg ubyło. Niby to tylko badanie i nie mamy na nic wpływu, ale pozytywny wynik wpływa kojąco. Dzięki dziewczyny za wsparcie;-)
Migotka, słońce, tak jak piszą dziewczyny. Lekarz wie co mówi. Nic się nie martw, to niesamowite jak te maleńkie istotki w nas niewiarygodnie potrafią nadrobić.:-)

Ostatnia edycja:
Mgd cieszę się, że przybyłaś z dobrymi wieściami :) Ja z bólem okolic brzucha spoko, ale wymiotuję na potęgę...zaliczyłam już dziś wymiot kilkanaście razy

Iza plizz, jeszcze tego brakowało, żebyś nas przepraszała za swoje smuty. Pisz do nas jak najwięcej. Wszystkie za wszystkie trzymamy kciuki i od tego jesteśmy żeby się pocieszać. Wiadomo, że ciąża czasem się wiąże z jakimś niepokojem czy trudnością. Ja wciąż marudzę, że wymiotuję na potęgę i jest mi aż głupio, bo to nic przy Twoich smutach czy plamieniach, ale łatwiej mi to znosić gdy się wygadam. I żebyś mi na poronienia nie daj Bóg nie wchodziła! No!

Zaczarowana radość mnie rozpiera, ze u Ciebie też dobrze :) Życzę Ci dziewczynki :) ale mówię Ci z kolejnym chłopakiem też będzie fajnie ;)

AleksandraMaja również mam cystę, ale na ostatnim badaniu lekarz stwierdził, że zaczęła się pomniejszać.

Madziula27 nie martw się ja też tak mam, że mnie raz bolą i są wrażliwe raz nie.

Ewcik trzymam kciuki za wizytę.

Panna.Migotka nie martw się. Najważniejsze, że lekarz powiedział, że jest ok.
Mdg, Zaczarowana79 super, że z dzieciaczkami wszystko ok.

Jestem padnięta dziś, 2,5 godziny prasowania, jutro kolejna taka porcja i jeszcze do tego jutro już idę do pracy :( ale mi się nie chce.
Mi chyba macica zaczyna się rozciągać, czuje taki klujący ból raz na jakiś czas

witam wieczorową porą
biggrin.gif

dziś przegięłam, bo zamiast leżeć, latałam po mieście i załatwiałam błahe sprawy. Teraz cały brzuch mnie boli i czuję jakby jakaś rwa mnie złapała w prawą stronę, od pleców do nogi
confused8gj.gif

dziewuszki, jutro mam wizytę, trzymajcie mocno kciuki, pleaseeeeeeeeeee

marzycielka dzięki!!!

izka gdzie żeś Ty??? znowu nas trzymasz w napięciu

mgd super, że mniej więcej wiecie, jaka płeć!!! w 12 tyg fajnie widać wyrostek płciowy, w zależności od kąta nachylenia można podejrzewać, czy chłopiec czy dziewczynka

jezuuuu doczytam was później, bo dopiero wróciliśmy, a jestem tak podjarana, że szok!!!!
40 min oglądaliśmy naszą dzidzię, jest cudowna ahhhhhhh :-):-) a tak ruchliwy, że pani doktor się umęczyła w niektórych momentach żeby go ułożyć, straszna wiercipiętka :-p
serducho 156 uderzen/min, wszystko ale to WSZYSTKO prawidłowe!!! iiiiiiiiii na 90% będzie.... siusiak!!! mąż jest wniebowzięty :D ale jego widok oglądającego maluszka aż mnie rozczulił..

reklama
Izka, wreszciebo już się zastanawiałam gdzie cię zasypało. Super wieści. Drugi chłopaczek dzisiaj. Gratulacje.:-) Aja mam przeczucie że moje jednak nie ma siusiaka.:-)

Do góry