reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Czyli spoko ciąża Basiu ,oby tak cały czas ! Coś tam słyszałam o tych tętnach ,choć nie zwracałam na to uwagi w ogóle ... Dziewczynki miały wyższe czy coś takiego ?
Pogoda barowa...
Kurde gdzie TakaJ ???

reklama
Venicee, ja znowu nie widzę Twoich wiadomości.. wyświetla mi się fragment na głównej a jak wchodzę na sierpień 2013 to nic nie ma. Dziwne to strasznie [emoji12]
Też się zastanawiam co z taka.j hmm

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

a tu znów cisza nastała. My rozpoczynamy starania o 3 malucha. juz zielone swiatło od gina jest, od engokrynologa tez. Dziś akurat zaczął sie okres wiec za niecałe dwa tygodnie zaczynamy. zobaczymy jak nam pójdzie i co zmajstrujemy :D

Zabila wow [emoji1][emoji1]w takim razie trzymam mocno kciuki [emoji1][emoji1]
Basia jak się czujesz co u Was?
Venicee jak Miki w przedszkolu ?
Ania w czwartek skończy pół roku szok jak to szybko zleciało.
Zaczynamy rozszerzać dietę i jest całkiem fajnie. Tymcio śmiga do przedszkola, trochę smarka ale pod kontrolą [emoji1][emoji6]

Żabila, ale super [emoji3] trzymam kciuki żeby wam szybko poszło [emoji6]
Aga, ja bez zmian czyli brak objawów [emoji849] za tydzień mam wizytę. Z tych mniej wesołych rzeczy to trochę się martwię bo odebrałam wyniki i glukoza trochę powyżej normy [emoji853]
Już pół roku? Ale ten czas leci [emoji33]

wow Żabila gratulacje decyzji ! czuję ze szybko wam pójdzie !
Basia nie martw się kochana na zapas ,po co dodatkowe nerwy!Jak po wizycie?
Aga pół roku ojaaaaa alez czas leci !
U nas obecnie niewesoło. Choroby nas zagnietły. Marysia pojedyńcze zmiany na płucach,od kataru ...Miki wirusówka. Zwariować idzie.
Martwie się o TakaJ nic wogóle nie zagląda...

U mnie po wizycie ok. Maluch ma 5 cm i sobie fika [emoji6] @Venicee mój Kuba też chory.. już na szczęście wychodzimy z tego ale już drugi tydzień jest w domu..

reklama
ty weź graj w totka. :)

Czyli to już?! [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dpe8kin74.png

Do góry