reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Cześć kochane [emoji8]
U nas wszystko dobrze [emoji6] Kuba już zaliczył pierwszy katar i był trzy dni w domu, zreszta mnie też dopadło.. niby katar a trzyma już tydzień.. ale nie mam takiego pola manewru co do leków bo przywiozłam z wakacji małego lokatora [emoji7] wczoraj byłam u lekarza i narazie wszystko ok. Serduszko bije a termin na 3 maja [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Cześć kochane [emoji8]
U nas wszystko dobrze [emoji6] Kuba już zaliczył pierwszy katar i był trzy dni w domu, zreszta mnie też dopadło.. niby katar a trzyma już tydzień.. ale nie mam takiego pola manewru co do leków bo przywiozłam z wakacji małego lokatora [emoji7] wczoraj byłam u lekarza i narazie wszystko ok. Serduszko bije a termin na 3 maja [emoji173]️

Oooo kochana moje gratulacje !!!![emoji177] [emoji171] [emoji110] Bardzo się cieszę super wiadomość. Czyli wakacje bardzo owocne hihi. Życzę spokojnych 9 miesięcy. Informuj nas na bieżącą co u Was. Ja jestem z 7 maja, uwielbiam ten miesiąc [emoji1]

Oooo kochana moje gratulacje !!!![emoji177] [emoji171] [emoji110] Bardzo się cieszę super wiadomość. Czyli wakacje bardzo owocne hihi. Życzę spokojnych 9 miesięcy. Informuj nas na bieżącą co u Was. Ja jestem z 7 maja, uwielbiam ten miesiąc [emoji1]

Dziękuje [emoji8]
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze [emoji6] marzyłam o maju i aż rok musiałam czekać na ten mój cud [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Basia ale się cieszę ! spełnia się twoje marzenie! Czyli mąż uległ co???
Aga już 5 mcy ? a co dopiero rodziłaś !
U nas dom wariatów....Miki chodzi ,nawet dzielnie -choć spodziewałam się jazdy okropnej .

Powiem wam, że okazało się w lipcu że mam strasznie wysoka prolaktyne i to uniemożliwiało zagnieżdżenie.. lekarz zamiast dać tabletki to wysłał mnie do endokrynologa [emoji53] postanowiłam leczyć się na własna rękę i kupiłam castagnus i miałam zamiar brać 3 cykle a pózniej do endo. Stał się cud i zaszłam w pierwszym cyklu brania [emoji15][emoji16]

Basia tak po prostu miało być ! Jejuu a pamiętam twoje rozterki ! Ciesz się pięknym stanem !
Marysia skończyła już 15 mcy...masakra jak to zleciało...a co dopiero w ciąży byłam ...
Teraz najgorsze mce przede mną ....bo jak pomyślę o chorobach aż mi słabo...
TakaJ halooo! i reszta dziewczyn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kobietki, Aga, Venicee a pamiętacie moze jakie tętno miały wasze córeczki na usg? Pytam bo sprawdzam pewna teorie [emoji23]
Ja mam przeczucie na kolejnego syna [emoji6]

Kobietki, Aga, Venicee a pamiętacie moze jakie tętno miały wasze córeczki na usg? Pytam bo sprawdzam pewna teorie [emoji23]
Ja mam przeczucie na kolejnego syna [emoji6]

Oj nie pamiętam. Nawet nie wiedziałam że coś takiego ma znaczenie [emoji1]może sprawdzę gdzieś w papierach to Ci powiem . Jak się czujesz ? Chodzisz jeszcze do pracy ?
Venicee to fajnie że Mikołaj daje radę w przedszkolu . Oby tak dalej [emoji106][emoji108]

reklama
Oj nie pamiętam. Nawet nie wiedziałam że coś takiego ma znaczenie [emoji1]może sprawdzę gdzieś w papierach to Ci powiem . Jak się czujesz ? Chodzisz jeszcze do pracy ?
Venicee to fajnie że Mikołaj daje radę w przedszkolu . Oby tak dalej [emoji106][emoji108]

Ja w karcie ciazy miałam podawane zawsze tętno Kuby [emoji6]
Pracuje i narazie wcale nie mam objawów [emoji53] bardziej jestem głodna, czasem pobolewają piersi o to tyle

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom

Do góry