reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Wowww ŻABILA wielkie gratulacje kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No już 2 ciąży wow ! Basia a u ciebie leci suwaczek do przodu!
oj chciałabym wygrać hehhe kto by nie chciał !

reklama
Hej dziewczyny,
Żabila gratulacje!!!życzę spokojnych 9 miesięcy [emoji16]na kiedy masz termin?
Basia a co u Was? Jak Kuba chodzi do przedszkola zdrowy? A co się dzieje??
Venicee a JA K twoje dwa łobuzy i starszaki [emoji16]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny,
Żabila gratulacje!!!życzę spokojnych 9 miesięcy [emoji16]na kiedy masz termin?
Basia a co u Was? Jak Kuba chodzi do przedszkola zdrowy? A co się dzieje??
Venicee a JA K twoje dwa łobuzy i starszaki [emoji16]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

A u mnie niewiadomo skąd pojawił się krwiak.. mam same zakazy, dużo odpoczywać i zobaczymy.. albo się wchłonie albo będzie się opróżniał.. ale wtedy to już muszę jechać do szpitala..
Kuba odpukać zdrowy i chodzi do przedszkola [emoji6]a jak Twoje pociechy??

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dpe8kin74.png

@aga163 termin na 16.07. ale to dopiero 4 tc. Wszystko się jeszcze może zdarzyć.
@ basia89 córeczka moje marzenie. Ale szczerze to chce poprostu mieć zdrowe dziecko.
@venicee to graj kochana. Jak przeczytałam że czujesz E szybko nam pojdzie to nie sądziłam że aż tak. Trzecia naszą ciąża i trzecia w pierwszym cyklu. Nie naciesze się sexem bez zabezpieczenia [emoji23]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

no Żabila wtedy mężowie marudzą że mogli dłużeć poszaleć :p Spokojnej ciąży i zdrowego dzidzia Wam życzę !
Basia współczuję krwiaka...miałam z Marysią...Najgorsze jest to że może w kazdym momencie pęknąć...u mnie pękł...
Aga kurde kiedy my się w końcu poznamy !U mnie dom wariatów...to że mam 2 u progu dorosłości wcale nie jest lepiej...taka prawda. Oby do wiosny !

no Żabila wtedy mężowie marudzą że mogli dłużeć poszaleć :p Spokojnej ciąży i zdrowego dzidzia Wam życzę !
Basia współczuję krwiaka...miałam z Marysią...Najgorsze jest to że może w kazdym momencie pęknąć...u mnie pękł...
Aga kurde kiedy my się w końcu poznamy !U mnie dom wariatów...to że mam 2 u progu dorosłości wcale nie jest lepiej...taka prawda. Oby do wiosny !

A w którym tygodniu Ci się przyplątał ? Byłaś w szpitalu? [emoji53]
Co do starań to mój M miał mnie już potem dosyć [emoji23] cały rok to się mu znudziło [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

reklama
Do góry