reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Żabila zachciało Ci się dziecięcych zabaw :-) :) Będziesz miała co wspominać. Dzieci zadowolone ze śniegu?

reklama
Żabila to pięknie zaszalalaś[emoji6]
Venicee jak tam u Was zdrówko? Już lepiej?
Tymcio ma teraz taki apetyt , aż miło patrzeć jak się upomina o dokładkę.
Mąż od dzisiaj w pracy a my musimy wytrwać do lutego.

24198

A ja od jutra na L4 jestem, Jakub się przeziębił, nic wielkiego ale chciałam za wczasu zadziałać, mam nadzieję, że się uda.

Oczywiście w pracy szefowa niezadowolona, że mam L4 na dziecko. No przecież chorego nie zostawię samego w domu, ręce mi opadają.

Ta najlepiej same dziecko w domu albo pod pachę i do pracy ....TakaJ norma to machanie nosem....
mnie też to czeka...aż mysleć nie chcę ..
Zdrówka dla Kuby !
Aga alez leci twoja ciąża,już blisko godziny zero !

czy tylko ja chcę już wiosny?

Venicee masz jeszcze dużo czasu w domu i korzystaj z tej wolności. Co najfajniejsze to to, że zwykle takie teksty wypowiadają ludzie, którzy sami olewają pracę i chodzą do niej jak chodzą a do innych mają pretensje. Klasyka. Niestety skończyło mi się L4 i muszę wrócić choć Jakub jeszcze nie jest wyleczony.

Venicee też już chcę wiosnę, akurat urodzę, mam dość siedzenia w domu, chcę słońce.
Jeszcze trochę muszę wytrwać. Tymek do końca stycznia siedzi w domu, później może wyjść na chwilę na spacer oczywiście jak nie będzie smogu hehe.
Ja sobie rosnę. Zrówka dla Was

reklama
Na kiedy masz termin Aga ?
wolność ...pojęcie względne...
W domu siedzę(tj pracuję ) ,przez smog nie wychodzę bo szok co sie dzieje ....
Bywa że przez cały tydz dom i dom....dzieci i dzieci.... dosyć mam ,naprawdę. Choć wiem że w pracy bym do domu ....więc wiosnę chcę bo spacery człowieka luzują ...
Zawsze tak jest TakaJ że najwięcej pyszczą "ci idealni" ...u mnie w pracy non stop tak było ....

Do góry