reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Wiesz co, nie chodzi na msze w tygodniu tylko w niedziele ale ma swoją ulubiona msze i musi to byc rano [emoji12]
Jak tam dziewczynki? Co robicie w ten weekend? Ja prosto z pracy zabieram się za pakowanie bo jutro rano wyjeżdżamy w Góry świętokrzyskie [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na jakąś wycieczkę czy z jakiej okazji? Ostatnio poczytałam o evereście i najchętniej tam bym jechała :D ale wiadomo, że nie da rady ;) Ja planuję posprzątać trochę i może z dziećmi coś porobimy tak w domu.

Dostaliśmy od rodziców na święta 3 dniowy pobyt w hotelu z basenem i spa także mam nadzieje, że sie zrelaksujemy [emoji6] jedziemy z siostra, szwagrem i rodzicami [emoji3]

Basia wow ale fajny prezent!! Bardzo miłe z ich strony, Kubę wezmą do siebie na ten czas?

Witajcie dziewczyny,

Basia czadowy prezent , zrelaksujcie się !!!!
U nas powoli wychodzimy na prostą , rota Tymkowi już przesło później dostał mąż i zdychal czekałam jak mnie dopadnie ale mulilo mnie 2 dni było mi nie dobrze ale już jest oki.
Byłam też na konsultacji u lekarza w szpitalu zakaznym odnośnie mononukleozy i mam się obserwować bo teraz jak mi zrobią badania to nie jest powiedziane że coś wyjdzie bo mogę się nie zarazić . Moja gin mnie uspokoiła że ciąża już mocno zaawansowana duże lozysko które chroni mała. Jestem dobrej myśli.
Siedzimy z Tymciem do konać miesiąca w domu ,mam nadzieję że nie zwariujemy[emoji6]

24198

Aga dacie radę, dobre wieści od lekarzy i to jest ważne :) A jak się ogólnie czujesz? Jak dzidzia w brzuszku?

Pewnie musimy dać radę,najważniejsze że Tymcio odzyskał energię jest uśmiech na twarzy . Węzły też się wchłaniają.
Ja wczoraj miałam kryzys hehe już mi coraz bardziej ciężko ,sapie jak stara babcia. Druga ciąża jest inna ale daje rade nie ma co narzekać. Ania ma się dobrze , bryka w brzuszku . Tymcio dzisiaj do mnie rano mówi że jak mnie brzuch zacznie boleć to Ania wyjdzie nie wiem skąd on to wie[emoji6]
Zaczęłam 7 miesiąc tak ten czas leci. Jeszcze 3 miechy [emoji6] Twoje chłopaki zdrowe?

24198

Taka j., Kuba jest z nami , rodzice i siostra ze szwagrem tez [emoji3] ale jest bardzo fajnie, dziś nie chciał wyjsć z basenu.. a teraz kurczę stan podgorączkowy [emoji35] mam nadzieje, że to jednodniowe bo chyba bym się załamała jakby mi go tu coś rozłożyło !
Aga, super że Tymcio już dochodzi do siebie! A ty juz 7 miesiąc? Matko ale ten czas leci.. jeszcze trochę i córka bedzie z wami [emoji3]

Aga no zobacz, myślę, że takie dzieci to raz coś usłyszą i zaraz zapamiętują sobie, pytanie skąd potem wiedzą w jakim momencie użyć swojej nowej wiedzy. Moje dzieci są tak pół zdrowe i pół chore, póki co chodzą do szkoły i przedszkola.

Basia to trzymam kciuki, żeby się nic nie rozwinęło, nie pora na to skoro macie taki wypad. Wiem coś o tym basenie bo byliśmy z mężem i dziećmi na takim weekendzie miesiąc temu i praktycznie okupowaliśmy cały basen całymi dniami :D Bawcie się dobrze.

reklama
dziewczyny wszystkiego dobrego w nowym roku. U nas od czwartku sniegu duzo wiec ciagle na sanki z dziciakami chodzimi. Teraz na weekend dalam Pawła do teściów to tam niedaleko jest taka wysoka górka usupana z ziemi i sobie dzieci z niej zjezdzaja. ja sie raz odwazylam zjechac, maz mnie popchnal i prosto w kretowine :D

Do góry