reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Aga to mała się jeszcze nie odwróciła? Nad morzem jest co robić i gdzie iść także na pewno nie będziecie mieć problemu.

reklama
Aga to mała się jeszcze nie odwróciła? Nad morzem jest co robić i gdzie iść także na pewno nie będziecie mieć problemu.
3 tyg temu była ułożona miednicowo w sumie do samego początku tak.jest ułożona, jutro idę na wizytę i zobaczymy. Zaraz 30 tyg zaczynam i zostało 10 aaaa[emoji33]

Aga no niestety ten czas bardzo szybko leci, planujesz więcej dzieci czy wolałabyś już poprzestać na dwójce?

oj tak leci szybko ten czas,jeszcze tydzien kwarantanny Tymcia i już będziemy wychodzić,na weekend jedziemy do teściów ,będzie miał rozrywke, odnośnie dzieci hmmm póki co zostajemy przy dwójce. Ostatnio Tymcio mi powiedział że chce jeszcze brata Wiktora [emoji6]

HEJ
Pewno myśl szybko żebym zdążyła znajomej powiedzieć :d
Pewno że z 4 mcznym dzidziem da się jechac Aga . A bardziej sie liczy nastawienie a nie miejsce .
Mam dosyc gnicia w domu przez zasrany smog.
TakaJ co u was ?
A gdzie reszta??? do raportu !

Venicee zima przeleci szybko zobaczysz i ani się obejrzysz i wiosna będzie, już koniec stycznia a niedawno świata były.

reklama
kwiecień mi się marzy ..no dobra marzec...
Choroby ,zamknięcie w domu swoje już zrobiły .Choć z drugiej strony macierzyński się kończy pomału i stres zacznie mnie łapać w okolicach maja...co dalej?co zrobić?
Aguś i jak tam ? jak ułożenie ? Poważnie ci mówię Żeromski i załatwiam ci jakieś przody ;P

Do góry