reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

witam dziewczyny
Żabila juz rok...hehhe a pamiętam jak planowaliście :p
Aguś w którym szpitalu ? Prokocim leży Tymuś? będzie dobrze ,ważne że jest diagnoza!
Basia jeju zdrowia dla was !
Oj TakaJ masz rację pechowe...jakieś ...my z Maryś w szpitalu od 23 ...szkoda gadać ,juz ok ,ale wyć mi się chciało przez 2 dni non stop....obturacyjne zapalenie oskrzeli.... nie wiem kiedy do domu,mimo że sporo lepiej ...I jak Wigilie przetrwałaś???

reklama
Wigilię przetrwałam ale cieszę się, że te święta się już skończyły. A pamiętam jak jako dziecko było mi smutno wtedy, że trzeba znowu rok czekać.
Venicee dużo zdrówka, mam nadzieję, że dzisiaj a najpóźniej jutro wyjdziecie &&

Cześć dziewczyny. U nas Święta z chorobą, Mikiemu jakaś infekcja wirusowa się przyplatala. Gorączkuje już 3 nocki dlatego pojechałam z nim po 2 w nocy do przychodni dyżurujacej.
Dużo zdrówka dla chorujących !

Hej dziewczyny,
U nas święta w szpitalu, synka nie widziałam od czwartku. Wczoraj go wypisali jupi!!! Potwierdziła się mononukleoza, jeszcze przez 7 dni ma antybiotyk i totalny zakaz wychodzenia z domu przez półtora miesiąca. Do przedszkola może pójdzie w połowie lutego. Za miesiąc kontrola u hematologa i usg węzłów. Żeby było mało wczoraj przyjeżdża jest radość mówi że go brzuch boli i puścił pawia a tam dzieci mają wszystkie syfy i wypisali go z rota. Dzwoniłam do szpitala czy mamy wracać chodzi o antybiotyk żeby go przyjmował ale na szczęście udało się i go nie zwrócił ehh same przygody. Ja teraz jestem u mamy żebym nie złapała tego dziadostwa i do tego mam chodzić w maseczce przy Tymka do konca tygodnia.
Venicee jak u Ciebie ? My leżelismy na Prokocimiu a Wy?
Madzia sek zdrówka dla Was.

24198

Hej
My też od wczoraj w domu.... radosć była że hej...a dziś płakac mi się chce ;/
Miki od rana gorączka itd... dodam że z Wigilię skończył antybola...i powiedzcie jak żyć ?????
leżeliśmy na JanaPawła
wszystkim nam zycze duuuuzzzooo zdrowia!!!!

Aga jejku ale się porobiło, dobrze, że już w domu jesteście. Współczuję rozłąki, wiem, że to przykre :( Dobrze, że odkryli co mu jest i trafili z leczeniem bo diagnoza jest bardzo ważna. A jak on to znosi?

Venicee dużo zdrówka dla Mikiego, taki urok mniejszych dzieci, jak nie jedno to drugie a najgorzej jak oboje na raz. Mam nadzieję, że Miki szybko dojdzie do siebie.

Aga kurcze, porobiło się ale dobrze, że już w domu jesteście i dobrze, że dobrze go zdiagnozowali, byle teraz szybko do zdrowia wracał. Współczuję rozłąki bo wiem, że to przykre.

Venicee dużo zdrówka dla Mikiego, tak to z dziećmi jest, że albo jedno albo drugie a najgorzej jak razem chorują, oby szybko do zdrowia wrócił.

taka j znosi bardzo dobrze .Jestem z niego dumna , na badaniach był taki dzielny nie płakał przy zmianie weflona ani na morfologii. Pytanie o mnie wieczorami najczęściej i trochę marudzi ale do przeżycia. Ogólnie w ciągu dnia jest pogodny bawi się i co najważniejsze nie bolą go te wezly i wysoko nie goraczkuje bo wiem że tak bywa czasami.
Venicee zdrówka dla Was oby kolejny rok dobrze się zaczął.

24198

reklama
Aga to masz super odważne dziecko, mało które nie płacze przy igłach. Wracajcie do zdrówka szybko :)

Szczęśliwego roku 2017 dziewczyny!!

Do góry