reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Basia co będzie to będzie, ciężko w tej kwestii coś planować, liczę, że po prostu kiedyś będziecie mile zaskoczeni :)
My właśnie wróciliśmy z weekendu, byliśmy w hotelu z groupona, dzieciaki wyszalały się w basenach, ja się najadłam aż prawie bym pękła także wyjazd uznaję za udany :)

reklama
Hej dziewczyny,
U mnie wszystko oki, rosne sobie brzuch coraz większy zaraz kończę 24 tydzień. Jutro idę na kontrolę mam nadzieję że już nie mam anemii i bakterii w moczu.Tez muszę coś mieszkanie ogarnąć ale z tygodnia na tydzień jest coraz bardziej zmęczona, juz mi ciężko do tego Tymek chce abym cały czas się z nim bawiła, ostatnio mieliśmy grypę zoladkowa więc siedział w domu , później jakiś katar, od dwóch dni chodzi do przedszkola więc muszę korzystać [emoji6]
Basia spokojnie uda się prędzej czy później. Wrzuć totalny luz [emoji6]
Taka j jest super taki wypad , czasami trzeba naładować bateryjki. Również często korzystam z grupona.
Venicee ja idę na łatwiznę że świętami, jedziemy do teściów na tydzień więc będę odpoczywac [emoji6]

24198

Dziewczyny, już od tamtej akcji z mężem olałam sprawę i co bedzie to bedzie ale faktycznie robimy przerwę jak teraz nie wyjdzie bo chcemy po prostu zaplanować wczasy [emoji12]
Taka j., super taki wypad!
My na święta tez mamy luz bo wigilia u siostry, 1 dzień u teściów a 2 u rodziców [emoji3] szkoda tylko ze w tym roku tak mało wolnego.. [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Basia i dobre odejście [emoji6] My tak mieliśmy z wczasach w tym roku bo pojechaliśmy sami na Chorwacja że znajomymi na objazdowke w kwietniu , więc do kwietnia trzeba było uważać [emoji6]

24198

Basia to chyba nawet lepiej by było gdybyś na wczasy nie jechała w super zaawansowanej ciąży więc nie ma tego złego :)

Aga daj znać jak będziesz po wizycie jak wyniki wyszły i jak tam dzidzia i w ogóle :)

Taka j dzidzia wporzadku , ładnie rośnie, bryka sobie w brzuszku. Póki co jest ułożona pośladkowo mam nadzieję że to się jeszcze zmieni ma jeszcze dużo czasu.
A moja anemia dramat, dostalam zastrzyki witaminy b12 aby lepiej się wchlanialo żelazo bo nic nie idzie do góry tylko w dół.

24198

Aga przykro mi ale głowa do góry, na pewno wszystko będzie dobrze, mają różne środki, na pewno sobie poradzicie z tą anemią. Może spróbowałabyś sobie to żelazo podnieść w żywieniu? Chyba w taki sposób powinno to się ładnie wchłaniać bo naturalnie.

Próbuję też w żywieniu i powinnam się dotlenic podobno to również bardzo pomaga, ale u nas cały czas smog i są normy przekroczone i taka pogoda kiepska blee ale będzie dobrze musi żelazo się podnieść [emoji2]

24198

reklama
a próbowałaś inne żelazo Aga? żelazo musi być z wit C podawane ,lepiej się wchłania .
Jest takie żelazo w ampułkach płynne ,wielu koleżankom pomagało ,więcej niż inne !
U nas chorobowo ....humor do d...
Następny rok mojego życia za mną...Mąż mnie zaskoczył urodzinowo :D

Do góry