reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Cześć mamusie [emoji6] u mnie jakoś leci, Kuba odpukać na razie zdrowy [emoji3] z M juz lepiej.. a dzisiaj idziemy na imprezę andrzejkowa [emoji3]

reklama
Hej Basia , super cieszę się ze
relacje się polepszyly. Bawcie się dobrze , my w domu siedzimy bo Tymek dostał jakiegoś wirusa i miał wymioty , kupka ale już lepiej w pon pójdzie do przedszkola do tego mąż chory wiec wiecie jak jest [emoji1]

Basia super, że już lepiej między Wami. Bawcie się dobrze.

My w domu, remontujemy pokoje dla dzieci.

Aga warunki naprawdę ok ! ale ja poważnie mówię choć do Żeromskiego rodzić ,polecę cię tam jako kuzynke ,bedzie git naprawdę !
Zdrówka dla chorujących !
My w tym tyg mieliśmy poradnię szczepień ...teraz mam nerwa po szczepieniu jak zawsze .

Venicee to mi teraz zrobiłaś mętlik w głowie jak coś będę się odzywać [emoji12]
U nas szpital w domu. Tymek przyniósł wirusa ,jego zlapalo w środę mnie w niedziele a męża wczoraj. Już dochodzę do siebie za to mąż tragedia tak go zmiotlo. Wczoraj byłam u gin , dzidzia ma sie dobrze za to ja mam marne wyniki , spora anemia i bakterie w moczu wiec dostałam siatę leków , do tego przez wirusa nic nie jadlam i nic nie przytyłam.Mam się zabrać za siebie. Tyle u mnie . Mam nadzieje ze u was zdrowko dopisuję.

Aga dużo zdrówka dla Was, kurujcie się. Generalnie dobrze, że to lżej przeszłaś, mężowi nic nie będzie a Ty jednak musisz teraz dbać o siebie. Bakterie w moczu to częsta przypadłość w ciąży, wyleczysz się. Kiedy teraz masz wizytę?

Dzięki Taka j juz jest zdecydowanie lepiej ale Tymek znowu kicha , chrypka ehh mam dość tej pory roku , trzeba przetrwać.
Dostałam jakieś globulki i urosept. Musze podnieść sobie żelazo tez dostałam jakiś preparat. Wizyta za 2 tyg w celu sprawdzenia czy jest poprawa.

reklama
Aga przy tym preparacie na żelazo uważaj na zaparcia bo mogą się pojawić. Jakieś jabłka czy siemię lniane powinno załatwić sprawę jakby co.

Do góry