reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Aga, właśnie nie dała do inhalacji mimo, ze prosiłam.. dała tylko syrop a u lekarza był z babcia i ona niby lekarce mówiła no ale co zrobic.. moze nast razem dostaniemy do inhalacji.. Jestem w pracy a Kuba z babcia [emoji3]

reklama
Basia niektórzy lekarze nie są za inhalacjami, nie wiem dlaczego, moja też nie daje tylko jak wyraźnie jej o tym wspomnę, że może dobrze by było je zastosować i ona widzi, że chcę to wtedy zaleca. A inhalacje chyba są dość dobre. Zdrówka.

Aga wielkie gratulacje kochana !córcia suupperrr to może ciuszki ode mnie co ? mam śliczne hehhe :DDDD a tak wogóle połowa ciąża ! no woowwwwww
Aga gdzie chcesz rodzić ? bo wiesz jak Żermoski -dawaj kobieto ,mam tam zanjomości .pomoge ci żebyś miala jak w niebie !!!!!
Basia kurde przykro sie to czyta....najgorzej dac komuś nadzieję ,co tu mówić. Kobiety inaczej to przeżywają ,faceci a tam emocjonalnie nie podchodza do starań...tulę mocno ! choc powinnaś powiedzieć mężowi ....
TakaJ zdrówka kochana u was !
a my ...leci dzień za dniem ...Maryś rośnie ,rozrabia ! Kochane moje słoneczko !
mamy już 5,5 mca ...aż mi ciężko uwierzyć ! !

Venicee no niestety ale czas zasuwa strasznie szybko, niedługo będzie chodzić zobaczysz :)
Ja przez tydzień internetu nie miałam, jak w epoce kamienia łupanego się czułam :D

reklama
Venicee jeju jak ten czas szybko leci , dziekuje Ci kochana za pamięć [emoji9]
ubranek mam sporo od siostry i bratowej.Zastanawiam się kiedy to wszystko ubiore hehe. Kurcze zrobiłaś mi zamęt w głowie odnośnie szpitala, wstępnie byłam nastawiona na Kopernika, tam rodziłam Tymka. A jak jest w Żeromskim jak warunki?
Taka j to musiało być dziwne uczucie tydzień bez netu [emoji12]
U nas przytrafiła się jelitówka , ale Tymcio juz wychodzi na prostą , nawet go tak bardzo nie zmęczylo.

Do góry