reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Aga wracają tez takie dużo starsze jak Franciszek czy Stanisław, dużo teraz dzieci tak się nazywa ale fajnie można te imiona zdrabniac.

reklama
Taka j., tak chciałabym kiedyś byc wychowawca przedszkolnym- takie moje marzenie [emoji6]
Aga, bardzo ładne imiona, Ola albo Szymon [emoji6] podoba mi sie [emoji3]

Basia to są moje typy , mąż też widzę że się do nich skłania :-) za tydzień w środę mam nadzieję że już będzie wiadomo. Szok ze to już będzie połowa ciąży.

Aga, zazdroszczę ;*
Ja nie wiem kiedy mnie spotka to szczęście bo mój maż mi oznajmił w tamtym tygodniu, że on jednak chce poczekać z drugim dzieckiem eh.. [emoji27]

Basia a na co on chce czekać, Kuba ma już ponad 3 latka to zanim ciąża przejdzie to już 4 by miał to wydaje mi się fajna różnica wieku, potem jak odpoczniecie od tego wszystkiego co jest związane z małym dzieckiem to nie jest tak łatwo "wejść w to" z powrotem.

Taka j., ciężki temat.. od pewnego czasu średnio nam sie układało i stwierdził, ze czas pomyśleć o nas a nie o dziecku.. moze ma i racje ale to jest strasznie frustrujace bo przygotowywałam sie na ta ciąże, brałam kwas foliowy, odmawiałam sobie różnych rzeczy a teraz on sobie tak postanowił i tyle.. najgorsze jest to, ze ja nic nie moge zrobic..

Basia a co się dzieję? jakiś kryzys? My mieliśmy z mężem dokładnie rok temu i było kiepsko ,jakoś wszystko się posypalo nie wiadomo czemu,trochę to trwalo ale grunt to szczera rozmowa. Trzymam kciuki. Dokładnie tak jak Taka j pisze fajna różnica wieku ale nic nae siłę .Pogadajcie i będzie dobrze :*

Aga, można to tak nazwać.. ja za dużo czasu poświęciłam Kubie i to fakt ale M tez ma swoje pasje, dużo biega i my z Kuba często jesteśmy sami w domu wiec można sie przegadywac w nieskończoność.. juz jest lepiej ale chyba go na razie nie przekonam.. no sama sobie dziecka nie zrobię [emoji14]

reklama
Basia trzymam kciuki, żeby się Wam wszystko poukładało & A nie ma on jakichś innych problemów, w pracy czy w rodzinie? Bo czasami to potem się odbija w domu.

Do góry