reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
Venicee dużo siły Ci życzę, maleństwo pewnie pokochasz mocno ale zdaję sobie sprawę, że teraz to może wszystko niekoniecznie dobrze wyglądać. Po jakim krwotoku bo nie pamiętam?

3 tyg temu miałam krwotok czy może duzzze krwawnienie.....masakra co przeżyłam....
Dziś po zebraniu w szkole...ręce mi opadły ;/
W lidlu kupimy mini choinę :D pooglądałam trochę ich dziś...

No to faktycznie nieciekawie, mam nadzieję, że się nie powtórzy z tym krwotokiem. A co się działo na zebraniu?

Mój syn olał totalnie naukę...a był czwórkowym uczniem...no właśnie był ;/ przykro mi ,bo ma warunki ma czas...i????? nie wiem jak dzieci wychowywać ? no nie wiem...
Mam krwiaki w macicy...i wszystko może się zdarzyć... ;/
ale dziś ponuro ;/ nic mi się nie chce.A tu remont 3 dniowy łazienki się szykuje.....ehhh

To chyba musisz się oszczędzać z tymi krwiakami czy jakie masz zalecenia? A syn w której jest teraz klasie bo nie pamiętam? Mój jest dopiero w 3 klasie podstawówki i ja już się zastanawiam jak to będzie bo póki co jeszcze ok ale widzę jak mu się nie chce, jak nie raz mnie ocygani, że zadania nie ma itd. Paranoja, a to 3 klasa! Co najlepsze do tej pory i w pierwszej i w drugiej klasie był wyróżnionym uczniem za naukę a nie chce mu się, więc głupi nie jest tylko lenia ma.

Zalecenia ? Leżenie ,oszczędzanie się..taaaa niewykonalne.
Moi gimnazjaliści w 1 klasie są...córa ok jako tako,ale syn taka lachę połozył na nauce że w szoku jestem....Ja nie wymagam samych 5....wiadomo,ale zdolni są bardzo.Syn mega leniwy.
TakaJ mój syn w 2 i 3 klasie miał jazdę z kłamaniem...na szczeście przeszło mu ....
Zawsze mnie gimnazjum przerażało...noi są już 1wsze jazdy...

Venicee mnie też gimnazjum przeraża i jedyne co mi się podoba z nową władzą to, że chcą to zlikwidować, popieram tutaj wszystkim co mam.

Hej!
Mi też się podoba pomysł zniesienia gimnazjum, choć jeszcze nas nie dotyczy, i bardzo mi się podoba pomysł nieposyłania 6-klasistów do 1.szej klasy. Ja to teraz przechodzę ze starszą, jako sześciolatek poszła do 1.szej klasy. I co z tego,że sobie radzi,że przynosi oceny A jak zupełnie nie radzi sobie emocjonalnie, bywają takie dni,że przed pójściem do szkoły wymiotuje. Jestem w stałym kontakcie z pedagogiem szkolnym i wychowawczynią, obie mówią,że to jest za dużo dla dziecka, pani realizuje program jak dla 7-latków, przerwy na korytarzach są bardzo głośne... i tak dużo można by tu pisać, pozostanie mieć tylko nadzieję, że nasze dzieci z 2013r będą to miały zaoszczędzone.
A wracając do logopedy mojej młodszej latorośli to u nas rodzinna na bilansie 2-latka we wrześniu wpisała opóźniony rozwój mowy, no i obie logopedki zgodnie twierdzą,że to opóźnienie faktycznie jest.
Dobrej nocy!

reklama
A my umówiliśmy się do laryngologa i pulmunologa tylko jeszcze nie mam skierowania, nie wiem czy mi da dzisiaj czy nie ale chcę sprawdzić Jakuba pod każdym możliwym kątem bo już mam dość tych jego katarów. No ale terminy mamy dopiero na luty niestety.

Do góry