reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Ale miałam dziś przeboje.Po raz pierwszy mała miała zaparcie i nie mogła sobie sama poradzić a to wszystko przeze mnie bo dałam jej march+ziem+pietr i to ją zakleiło.Z pomocą przyszła sąsiadka i dopiero po czopku się coś ruszyło.biedactwo bardzo się męczyło:-(

miliaaa gratki 6!!!

madziasek u nas też jest kiepsko mąż nerwus i dogadać się ciężko więc wiem co przeżywasz:-(Trzymam kciuki byście się dogadali:-)

reklama
ja też jestem:-) mały usypia a mama pozwolila sobi na szaleństwo w postaci piwka :-)
dzisiaj ugotowałam pierwszą zupkę i wcinał, mam nadzieję że go nie zakorkuje jak u Was Ewlinka, własnie muszę zakupic czopki na wszelki wypadek :-)

Hej !

Dzisiaj u nas była piękna pogoda więc sobie pospacerowaliśmy :) No i rehabilitacja.. ale jakoś nawet obyło się bez wielkiego płaczu :)
Wczoraj poskarżyłam się na ZUS i dzisiaj w skrzynce znalazłam PIT :-D
Dziewczyny wiosna się zbliża, a ja jestem załamana moim brzuchem i rozstępami.. chyba zacznę zbierać na laser :-p

Madziasek, wiem co czujesz.. mój też nerwus i choleryk..

Ewelia, oj.. biedna córunia.. dobrze, że już po wszystkim !

Aga, super, że Tymkowi smakowało ! rozkoszuj się piwkiem ;D ja jakoś zwykłego nie potrafię wypić.. musi być smakowe bo dla mnie piwko jest za gorzkie :-p ja przed ciążą praktycznie w ogóle alkoholu nie piłam.. może red'sa w wakacje, a teraz to jakoś sama bym drineczka wypiła albo takie martini z lodem i limonką :D

No nic.. zmykam na rower ! :-)

ja uwielbiam piwko :-D ale mi zrobiłaś smaka na martini:-)
ja też jestem załamana brzuchem, ćwiczę coś rano albo wieczorem ale nie widzę efektów, naszczęście roztepów nie mam.
chyba zakupie skakanke i będę skakać

Jak idzie o rozstępu to ja mam przeokropne. dużo powyżej pępka :/ Tak z 3/4 brzucha niestety. Ale przez większość ciąży brzuch anie miałam i jak mnie wywaliło pod koniec 7miesiaca to z dnia na dzień był większy i smarowanie na nic się zdało. Pękała coraz mocniej i wyżej. Więc ja o stroju dwuczęściowym mogę już zapomnieć. Bo o ile kilka dodatkowych kg jeszce by uszło tak tem brzuch to porażka jakaś.

madziasek pytasz o danie? Tak gotowałam z dodatkiem masła i ok 150 ml wody ale troszkę się wygotowała i po zblendowaniu wyszła papka

co do PITa to do kiedy pracodawca powinien dostarczyć?bo kaska by się przydała:-)

Czesc,

zapowiada sie kolejny cieply dzien, sloneczko pieknie swieci!
dzien zaczelismy o 5:30 ale maly tylko raz sie obudzil o 23, mamusia wyspana i pelna energii :-D

Ewelia tak pytalam o danie, bo wlasnie wydawalo mi sie ze to takie bardzo papkowate wyjdzie.

Zabila a moze bio oil pomoze? Tez sie balam ze jak mnie wywali to popekam i bede miala brzuszek jak moja mama czy najmlodsza siostra!

Basiu przeciez Ty chudzinka jestes! Ja nie musze cwiczyc, troche stresu i kg same leca, a co do rozstepow to mialam kolo pepka i na cycychach ale jakos wyblakly :-D

Aga tez uwielbiam piwo i od czasu do czasu cos tam wypije, ale najczesciej smakowe, bardzo lubie ciechana miodowego, perelki smakowe ;-)

reklama
Hej !
U nas dziś miało być ładnie ale na razie zachmurzono.. czekam aż się wypogodzi i wyruszamy :)

Żabila, mam to samo ! do 7m nie było rozstępów, a później jak wywaliło to masakra :-(

Madziasek, nigdy nie byłam chudzinką :) mam taką figurę, że ręce, twarz, piersi nigdy nie grubną/rosną a za to brzuch i biodra to od razu :( cały czas teraz chodzę w bieliźnie wyszczuplającej, a rozstępy mam od brzucha po biodra.. brzuch mam jak zebra :-( ja niestety przy stresie nie chudnę tylko się zajadam słodyczami.. :zawstydzona/y:

Do góry