reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hej Dziewczyny

U nas dzisiaj piękna pogoda, zapowiada się długi spacerek :-)

Co do rozstępów to mi jak już byłam w szpitalu wyszło z 5 malutkich ale już ani śladu po nich bo bio oil dał sobie radę.
A ja postanowiłam zakupić płytę Chodakowskiej i jak tylko przyjdzie zaczynam ćwiczyć codziennie. Mam motywację bo w październiku idziemy na ślub więc kilka kg musi mi ubyć aby zakupić sobie jakąś ładną sukieneczkę :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
piotrus zrobil mamie niespodzianke i pospal od 20.30 do 2.15 :-)

u mnie rozstepy pojawily 2 tyg przed porodem :wściekła/y:, ale takie malutki kolo pepka, byly widoczne tylko pod swiatlo i od razu byly blade, mam nadzieje ze jak skora sie troche naciagnie (nie wiem jakim sposobem) to nie bedzie ich widac, musze tez zaczac cwiczyc bo ja mam w czerwcu wesele

odrzucilam slodycze na pare dni i jest efekt, dzisiaj waga pokazala 58,5 czyly jeszcze tylko 0,5kg i mam wage z przed ciazy, chcialabym zejsc do 56

probowalam cwiczyc z chodakowska ale karmiac sie nie da bo cycki skacza tak ze szok, moze stanik spoortowy by pomogl, ale skalpel jeszcze w miare sie da, kiedys turbo spalanie probowalam to 10 min i wysiadam

Ewelinka widzę, że Twój Piotruś starszy tylko kilka dni od mojego synka, powiedz, czy mały już siedzi. Mój się rwie, ale lekarka nie pozwoliła mi go sadzać bo jeszcze nie ma 6 m-cy.

aaa, masz bardzo ładną wagę , też taką chcę

basia89 u mnie też stres =słodycze :D
ewelinka12 to super że dał ładnie pospać :-) no i bardzo ładna waga:tak:

u nas też pięknie słoneczko świeci i zaraz ide na spacer z małym
A pochwalić się muszę że dzisiaj małemu ząbek przebił dziąseł ko więc oficjalnie mogę powiedzieć że mamy pierwszego ząbka. Ale marudny przy tym strasznie. Aż wczoraj ibum mu dałam bo nie umiał zasnąć. Co już cichutko był to zaraz w płacz.

Miłego dzionka dziewczyny!!

Witajcie,

Madziasek też uwielbiam smakowe:D wczoraj piłam sobie własnie miodowe hehe

tylko u nas pochmurnie ale na spacerek wyjdziemy,małemu przebił się ząbek widać białego kła ;-)
ewelinka to sobie pospałaś oby jak najwięcej takich nocek, też bym chciała taką wagę:p

miłego dnia
my dzisiaj wyruszamy na podkarpacie do teściów

Dziewczyny gratuluje zabkow :-) u nas jak nie bylo tak nie ma. Wloskow zresztą tez.
Aga na podkarpaciu słonecznie zatem przyjezdzaj na spacerek ;-)
Ja rozstepow nie mam, ale cala ciaze smarowalam brzuch jak wsciekla mama perfecta. Az dziwne bo wancioch mialam wieeeelki. Ale kilogramow by sie przydalo zrzucic. Ciagle sobie mowie od jutra.
U mnie Pitu z ZUS jeszcze nie ma. wrrrrr
A z tymi klotniami, to cos jest w powietrzu. Gdyby moj nerwus o dziwo nie schodzil mi ostatnio z drogi, to hoho...

Ostatnia edycja:
madzialenak ja nie bardzo wiem kiedy mozna powiedziec ze dziecko siedzi?? czesto trzymam go na kolanach w pozycji prawie siedzacej ale sam bez oparcia nie da rady jeszcze chyba ze sie trzyma za swoje stopy wiec chyba jeszczwe nie siewdzi, musze zmykac bo sie obudzil krolewicz , cale 40 min spal

no i piszemy razem, a czy moze dziecko siedziec u mni nakolanach jak go trzymam czy tez tak nie wolno? moj lezec wcale nie chce a na macie zaraz na brzuszek sie przewraca i zlosci, a z powrotem nie potrafi, podciaga sie troszke w bujaczku i hustawce, szczegolnie jak sie czego s zlapie, i wyciaga strasznie raczki zeby wszystko lapac, ostatnio chcial z ziemi zlapac malego gloda przypietego do lodowki i silowal sie 1 i druga reka :-D

reklama
My już po spacerku, ale nadal na powietrzu. Siedzimy z Sebkiem na ogródku, jest cudownie, słoneczko grzeje, w powietrzu czuć wiosnę, aż się nie chce do domu wracać.

Do góry