reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Każdy lekarz robi wielkie oczy, zwłaszcza, że ona nie wyglada na taka wagę. Mamy dalej karmic na żądanie czyli ok.120 ml co 2 godz . choć zdarza sie kek placzem wymusić i 210ml. Badania wyszly ok. Lekarze twierdzą że zrzuci wagę jak zacznie siadać i chodzić. Czy któraś z Was karmi Enfamilem? Jestem ciekawa czy to mleko, , czy

reklama
Czesc,

Maciejkaa, kulkaPrzytulk zdrowka!!!

Ewuncia ja tez mam cale lozko dla siebie i Mikiego, bo maz tez spi w innym pokoju ;-)

Patrycjal witaj! W szpitalu po porodzie niektore dzieciaczki byly dokarmiane mlekiem o ktorym piszesz i szybko na wadze przybieraly.

mąż nie ma wyboru ;). Mamy taki podział, że ja w nocy mam na głowie Mikołaja i sobie razem rządzimy w łóżku, hehe, a on w dużym pokoju na kanapie i użera się z dziewczynami które śpią w trzecim pokoju i też po kilka razy w nocy wstają :)

Kulka dużo zdrówka, dla mnie na gardło najlepsze jest ciepłe mleko z masłem, miodem i czosnkiem, w smaku niedobre ale skutkuje.

Patrycja ja nie podaję enfamilu więc nie pomogę, jeśli pediatrzy twierdzą, że zrzuci to chyba tak będzie, teraz sobie zwróć uwagę bo teraz powinna mniej przybierać. Po 3 miesiącu tak podobno jest.

Kamu ja mam podobnie, tzn. wolę spać z mężem ale nie raz kurcze już człowiek rezygnuje i poddaje się i biorę tego łobuza do nas bo jakoś zawsze rano tą godzinkę dłużej pośpi to ta godzina snu tak mi te priorytety na tą chwilę zmienia ... :) Ale na pewno jak tylko będzie to możliwe dla moich sił i możliwości to nie będę go brała.

Moje dziewczyny mają dwa i pięć lat. I jakoś tak same się nauczyły że w nocy wzywają albo idą do tatusia....przeważnie ;). Ja oczywiście zaglądam do nich czasem, jak np. idę kibelka ;).
A czy są zazdrosne? Na pewno w jakiś sposób są. Ale jak na razie tak się utarło że ich wieczorna toaleta i nocne pobudki należą do taty.

reklama
hejka..:)
ja tez ostatnio czasu nie mam.. pamietam czasy ciazy, gdy starszak byl w przedszkolu, a ja seriale ogladalam hehe

Patrycjal moja kolezanka daje swojej corci Emfamil, ale mala nie przybiera duzo.

Ja nie spie z mezem, do pierwszego karmienia mam cale lozko dla siebie, a potem rzadzi Gosia.. Mamy za male lozko, zeby sie wyspac we troje, a nie moge sie zmobilizowac, zeby ja odkladac..no nie moge, czasem nawet mi sie siku nie chce wstac w nocy i trzymam...;-)

Do góry