reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
U nas kupa jest czasem nawet w każdą pieluche :D
Zielone od razu nie muszą oznaczać czegoś złego. Czasem się coś zje prostu ;)

Witajcie w listopadzie
U leny tez zielonkawe kupy, robi ich 2-3 na dobe są jeszcze z białymi grudkami, 6 listopada mam 2 szczepienia ale nie wiem czy zielonkawe kupy nie są p/wskazaniem do szczepenia.Szczepie ją 6w1 + rotawirus drugie szczepienie.
Taka j. a ty swojego syneczka już szczepiłaś, bo miał je przesuniete o ile dobrze pamietam?
Moja Lena już coraz częściej ma otwarte dłonie ,zabawki jeszcze nie probuje chwytać ,ale ja bardzo interesuja,no i na potęge sie ślini i kładzie dlonie do buźki

Zielone kupki gdy karmi sie na piersi oznaczaja nietolerancje czegos co zjadla mama, ale wiem tez ze to moze byc od utleniania sie kupki tak mowila polozna. W przypadku mm wydaje mi sie ze to od utleniania, trzeba zmieniac pampersa zaraz po tym jak dziecko zrobi kupke, chyba ze to wina mleaka ktorego nie toleruje!

Madzailenak ja daje espumisan i nic nie pomaga teraz. Z drugiej strony myślę sibie że jak by miał zaparcia to by płakał cały czas a Antoś nie płacze. Troszkę w nocy był niespokojny.

Jeśli chodzi o zieloną kupkę to przy katarze też może być.

Ostatnia edycja:
Madzialenak Mhm .. czyli nie pomogę zbytnio bo nigdy mm nie karmiłam. Ale tak to prawda ze zielone mogą być przy wirusówce lub przeziebieniu.

Agaulec codzień robi zielone ? Ja bym zajrzała do pediatry ..

Ostatnia edycja:
reklama
Milena robila zielone kpki na kazdym mleku, ktore miala zapisane przez lekarza. lekarka mowila ze na mm moga byc zielone. a rocilam do bebika i piekne zolte kupki robi. wiec tamtych musiala nie tolerowac

Do góry