reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
Grinula fajnie ;) będziesz im wspólnie później czytać bajkę o Jasiu i Malgosi :-)
Ja kiedyś miałam faceta Janka który miał siostrę bliźniaczke Malgosię :-)

Hej,
maly juz spi, wiec moge cos napisac!
Oczywiscie my dalej u rodzinki

Grinula witaj, gratuluje 3mcy ;-)

Ewelinka a moze chodzi nie o butelke tylko o przeplyw mleka przez smoczek? Maly szybko oproznia piers i pewnie z butli tez by tak chcial ale dziurka za mala...
moze inny smoczek by pomogl?

Maciejkaa nie dotrwalabym do 23, ostatnio juz przed 21 oczy mi sie kleja hehhhh

madziasek problem w tym ze on nawet raz tej butli nie pociagnie, poprostu sie drze w nieboglosy ze smoczkiem w buzi, jakby pociagnal i zobaczyl ze mleko leci to by moze jadl, a ze zwyklej butelki jak mu troche pokapalo to sie zakrztusil i jeszcze bardziej plakal

Ja juz tez mam wolne..
Gosia o 19 juz spi, ostatnio ma dluga przerwe na zabawy po poludniu i ciezko jej wytrzymac do wieczora... tak, ze kapiemy ja po 18, potem cycus i hop do kolyski i odlot... Starszak zasypia kolo 20:30, a mezus zaraz po nim :cool2:

gotuje wlasnie pieczarki na jajka z pieczarkami na jutrzejsze sniadanko.. pachnieee..

reklama
Do góry