reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
karmie piersia caly czas, potrzebuje butli tylko jak jade na studia i czasem jak wychodze gdzies tak jak wczoraj, odciagam moje mleko, nie daje nigdy mm, dlatego musi umiec pic z butli bo za tydzien zjazd i nie bedzie mnie prawie dobe

Ewelina12 moj Antos robi ze śluzem kupki. Jesteśmy teraz na etapie badan. Najprawdopodobniej przyczyna śluzu jest alergia (może być również jakaś bakteria ). Na poniedziałek mam mieć wyniki badan z posiewu wiec będę wiedziała więcej.
Jeśli chodzi o butelki to ja polecam dr.browna, tomme tippe.Medela tez ma dobre.
Milego dnia mamusie.

Ostatnia edycja:
witam

u nas maluch wstal wczesniej i zrobil meeega kupke, teraz robi co dwa dni i chyba nie ma tam sluzu bo sie nie ciagnie, to chyba bez powodu zaczal rzadziej robic kupy bo zauwazylam ze sie zmienily, nie ma w nich juz tylu grudek i nie sa takie wodniste, moze zaczal lepiej trawic moje mleko

U nas kupki są raz dziennie.Faktycznie mniej jest białych grudek. Niestety od wczoraj nie zrobił kupki tylko za to często puszcza baczki. Zgłupiałam juz czy to ze ma często gazy to dobrze czy nie.

Czesc
milego dnia zyczymy!
dzisiaj mielismy dziwna nocke, od 1 do 5 maly caly czas na cyckach....
no i dwa dni temu odkryl swoje dlonie, a jak jest u Was?
moj tez robi kupki co 2-3dni i puszcza czesto baczki ;-)

Cześć dziewczyny!
U nas też kupa z akcentem zielonym. Co to oznacza? Kiedyś mówiła mi położna, że jak dziecko jest na piersi i robi na zielono to może to być nietolerancja laktozy, ale jeśli tak jak moje dostaje pierś i butelkę?

reklama
Witam dziewczyny

Kilka dni mnie nie było ale Was czytałam, tylko nie pisałam bo czasu było brak.
Mój mały wczoraj wieczorem zrobił kupkę zieloną i miała bardzo brzydki zapach, dzisiaj jeszcze nie zrobił, muszę obserwować jak to dalej będzie.
Bioderko już jest wyleczone, teraz tylko przez 3 tygodnie na noc mamy zakładać rozwórkę. Po trzech tygodniach kilka razy dziennie układać nóżki na żabkę i za 14 tygodni do kontroli. Śmieszne bo mały przez całą wizytę u ortopedy się nie obudził gdzie było rozbieranie, badanie usg, i ubieranie. :-D
A dzisiaj padł rekord , Sebek wypił mleczko wczoraj o 20:30 po czym zasnął i spał do 6:30 czyli 10 godzin wytrzymał bez jedzenia:tak:

Do góry