reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Aurelia a probowalas sposobem na 753 ? Polecam. Moze zmien membrane na nowa. Co do picia herbatek to ja pilam herbatke bocianek. Jest jeden minus ze moj synek chyba oo niej miak bol brzuszka.

reklama
Czesc,

juz jedziemy do mojej rodziny, maly zasnal, ale to dopiero poczatek podrozy!
dzisiaj tylko dwa razy sie obudzil w nocy, o 2:30 i po 5 :-D
wyspalam sie w koncu!

Maciejkaa super! Pochwal sie zdjeciami ;-)

Ewelinka alez masz zapasy haha

Taka j cwieczenie pokazal mi ortopeda. Kladziesz malego na pleckach, rozkraczasz na zabe i dociskasz trzymajac za kolana do podloza :-)
co z tymi bakteriami!!!!?!?

Monikase witaj :-D
dodaj suwaczek i pochwal sie maluszkiem

Madzia a jak mam dodac suwaczek. Juz sie chwale :-) 091020131721.jpg

Załączniki

• 091020131721.jpg
    091020131721.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 58
hej.

do pediatry jezdze prywatnie, bo ten z mojej wsi nie bardzo mi przypasowal i przymuje do poludnia, a ja wole sama po pracy jechac.

madziaSek udanego pobytu u rodzinki, ja dzisija tez jakde z mala do mamy, jutro jest msza za moja babcie, zmarla rok temu, a ta data zawsze bede pamietac , bo to byl moj termin z OM.

Milka jakas marudna jest od 2 dni i sie czesto budzi, slini sie na potege i puszcza babelki ze sliny:-D:-D. nawet w sobote nie da pospac, a dzisiaj to na rekach ja usypialam bo marudzila. nie wiem co jej jest:eek:

Kupciusia, u malej hemoglobina byla 10,5. czyli w dolnej granicy, ale hematokryt ma nizszy 29,9, za duzo plytek krwi. Mowisz ze po tym actiferolu Hania nie mogla kupy zrobic? Niby jest lepszy i nie powoduje rewolucji brzuszkowych, u nas i tak sa caly czas:baffled:.

Na szczescie mala pije ten obrzydliwy Nutramigen, jak go sprobowlam, to az mnie cofnelo. nie wiem jak jej to moze smakowac, ale narazie nie ma poprawy, dalej jej w brzuchu jezdzi i sie odrywa od butli:baffled:

ewelinka, mojego z cyca tez nie chciala:baffled:jakies anty-mleczne mam dziecko, ale za 2-3 tyg pierwsze jabluszko i marcheweczka:-)

monikase witaj, śliczny maluszek:-)
a suwaczek wstawiasz tak
Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com tu sobie moderujesz suwaczek, wpisujac wszytskie dane i na koncu pokaze BBCode, kopiujesz ten link, pozniej na swoim profilu baby boom, klikasz na rozowym tle funkcje forum->ustawienia-> po lewej stronie masz moje ustawienia->edytuj sygnnaturę, pojawi sie okno i tam masz taka niebieska kulke "link" i tam wklejasz ten link..... uff ale to skomplikowane:szok:nie wiem czy z tego opisu cos zrozumiesz:-)

Maciejka daj znać jak na chrzcinach.

Madziasek przepraszam, ciągle zapominam napisać! Lekarka osłuchała małego i czysty jest ale w poniedziałek mamy mieć znowu wymaz z noska i na kolejny tydzień czyli 4 listopada dowiem się dopiero czy bakterię udało się wygonić. Odnośnie tych ćwiczeń to ja tak mniej więcej robię małemu jak chcę "wycisnąć" z niego kupkę albo męczy go brzuszek to widzę, że nieświadomie robiłam mu to ćwiczenie ;)

Witam
MadziaSek udanej podróży o ile pamiętam to masz kawałek drogi do twojej rodzinki tylko żeby dzieciatko było spokojne.
Jagoda fajnie że mała pije ten nutramigen może na nim się unormuje z tym brzuszkiem :-)
Monikase witaj ja podobnie do ciebie czytałam forum prawie od początku a postanowiłam napisac dopiero po porodzie;-)

Maciejka udanego chrztu córeczki napewno bedzie cudownie wygladać w koncu to ich 1 poważna uroczystość i bal
a teraz musze sie wam pochwalic moja lenka wczoraj poszła spać o 20 i obudziła się tylko raz o 1.45 pozniej dopiero o 7.30 wyspalyśmy sie bardzo, za to w dzień z dżemkami jest troche gorzej spalaby owszem ale tylko na dworze wychodze z nią już o 9.30 i tak chodzimy do 12 to spi cały czas, po południu bym musiała z nią wyjsć 2 raz to też by spała ,ale pogoda już jest różna co my zrobimy w mroź, będe ją wystawiać do altanki;-)

Czy Wasze dzieci też robią kupki ze śluzem?. Mój Antoś cały czas robi raz mniej jest śluzu raz więcej. Byłam u lekarza kazała podawać dicoflor i podaje , ale poprawy nie ma. :no:

reklama
Do góry