Kupciusia
Fanka BB :)
Jagoda no ponoć niezły jest ten Actiferol. U nas tak po ok 1,5 tygodnia stosowania zaczynają się 2-3 dniowe przerwy w kupach. Jak dochodziło do 5 dni i Mała się męczyła to robiłam 4-5 dniową przerwę i wtedy kupa była 3 razy dziennie. Ale poza tym sensacji brzuszkowych nie ma. A hematokryt ciągle mamy 29 :/. Poza tym Hania jest na piersi, więc żelazo z mojego mleka powinno być dobrze przyswajalne, a tu już 2 miesiące bez poprawy. Ale gdyby nie zalecenie morfologii kontrolnej na wypisie ze szpitala nikt by nie wpadł na pomysł anemicznego dziecka, bo Hania ma apetyt i ładnie przybiera (od urodzenia do teraz równe 2 kg).
Co do podróży, to mam prawdziwą turystkę . Policzyłam, że Hania przejechała już sporo ponad 3000 km.
Monikase witaj. U nas kupa bez śluzu, za to czasem z białymi grudkami. A co pediatra na to?
Co do podróży, to mam prawdziwą turystkę . Policzyłam, że Hania przejechała już sporo ponad 3000 km.
Monikase witaj. U nas kupa bez śluzu, za to czasem z białymi grudkami. A co pediatra na to?
Ostatnia edycja: