reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

A ja dzień dobry :) Nie śpię od 2 czyli trzecia noc z rzędu. Pierwszej spałam 2 godziny, drugiej 3,5 godziny a dzisiaj jakieś 3 godziny także w ciągu 3 dób spałam w sumie ok. 8,5 godziny! Cudo.

reklama
O kurcze jak Wy to robicie, ze Wasze dzieci tak ładnie śpią? Ja mamproblem z tym jego jedzeniem, mógłby wypić ze 3 litry na dobę. Co chwila mu zwiekszam dawke ale ...

Mój też fajnie spał ale to się zmieniło 3 dni temu :( Ja nie wiem gdzie on to mieści ale też przytył od urodzenia strasznie dużo, od razu widać ile wcina ale nie mam jak mu dać mniej bo się wścieka.

takaj, łączę się w bólu z tym spaniem. Mój Mikołaj budzi się w nocy co godzinę, półtorej, czasem ale rzadko pośpi 3 godziny. Ale i tak nie narzekam, bo moja środkowa córka do 9 miesiąca życia potrafiła budzić się co pół godziny przez całą noc, naprawdę!!! To było naprawdę straszne:-(. Tak więc jak teraz pośpi ma mały z dwie godziny to jestem zadowolona. Ale nie wiem jak wy to robicie, sczególnie dziewczyny karmiące piersią, że wasze dzieci śpią dłużej. Bo po zatankowaniu do pełna butlą to rozumiem, że może spokojnie dać w kimę ;)

Czesc,

My ze spaniem w nocy nie mamy problemow, maly jest kapany o 19stej i po zasnieciu budzi sie pierwszy miedzy 22 a 24 :-D
dzisiaj mimo wiatru zrobilismy godzinny spacerek,

Taka j to masz nieciekawie z tym spaniem, a jak najstarszy synek sie odnajduje w tej sytuacji?

Madzialenak a ile sie czeka na taka grzechotke od rejestracji?

dziewczyny czy Miliaa i Shisha sie odzywaly???

reklama
hej

my ze spaniem tez problemow nie mamy, za to z jedzeniem, bo mala nie chce jesc. znowu bylismy u lekarza i wrocilismy do Humany sojowej mieszanej z bebilonem pepti, a mala dalej nie je. jak juz jej sie uda wciasnac cos to zje 30-40 i wypycha jezykiem butle jakby byla nie wiem jak najedzona. jeszcze doszly zajady...no masakra ciagle cos. musze jej badania krwi zrobic, moze cos wykaza...

Milaa i Shisha dawno sie nie odzywaly

Do góry