reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Hej !
Witam wczesnym rankiem :) nakarmilam małego i nie mogę zasnąć.. :|
Dziewczyny u mnie z tym spaniem w dzień jest dokładnie tak samo ! Kubuś po karmieniu robi drzemkę 15-20minut i koniec spania.. Czasami ma taki dzien, ze niechce być sam i muszę go ze sobą brać do kuchni, do drugiego pokoju itd.. Strasznie go interesuje co robię.
A czy wasze maluchy to też takie nerwusy? Mój jak się zezlosci to strasznie drapie się po buzi :-/ aż mu dzisiaj na noc ubralam niedrapki bo się nie da.. A paznokcie obcinam mu co 2-3 dni..

Nie wiem czy juz ktoś o tym informował ale po zarejestrowaniu się na stronę Fisher price otrzymacie darmowa grzechotke ! :)

Miłego dnia mamusie ! :*

reklama
U nas kiepska nocka, mały zjadł o 22 a potem o 3 w nocy więc sobie myślę "super" ale nie było, coś mu się zaczęło przelewać w brzuszku, słyszałam to, jakieś takie dziwne odgłosy no i on taki niespokojny się zrobił i coraz bardziej aż o 5 zaczął bardzo płakać, troche go pomasowałam, troszkę prukał ale trochę, nie wiem co jest grane ale tak mi go szkoda było :( I jest w sumie dalej bo teraz zjadł przed 7 i też niespokojny był ale zasnął chwilowo, mój maluszek.

Na jazdę autem nie wiem co poradzić, u nas problemu nie było nigdy do tej pory, Kubuś póki co śpi w aucie a starszy też spał i lubił jeździć.

u nas noc super, az sier zdziwilam bo przeciez spal cale popoludniu jak zaspal po 22 to obudzil sie o 2.25, zjadl i spal prawie do 6 rano, potem nie mogl zasnal ale sie nie dziwie bo przeciez po takiej ilosci spania to normalne ale po 1,5 h zaspal i spal do 10, teraz juz nie spi 2 godz ale pomalu oczka sie kleja

Wczoraj Wojtuś długo nie mógł zasnąć wieczorem, mimo tego, że po południu mało spał.. usnął dopiero ok 23 :( Na szczęście w nocy była pobudka ok 2, później 5.40 dopiero :)
Teraz Mały śpi, ale jak wstanie, to będzie jedzonko, zmiana pieluszki i na spacerek :) Bo wreszcie słoneczko u nas wyszło:-D

Taka j. trzymam kciuki, żeby ta bakteria poszła precz!

Aurelia podaję stronę fisher price: Zabawki, wyposażenie, porady dla rodziców i gry online - Fisher Price, wystarczy się zarejestrować i otrzymasz wtedy grzechotkę. Moja już jest w drodze:-)

Basia mój mały jak jest nerwowy to płacze i drapie się po buzi.

U nas noc wyglądała tak że mały o 21 zjadł, zasnął o 22 i obudził się o 5, wypił mleczko i spał dalej do 9:20.

Ostatnia edycja:
Ja sie nie moge doczekac azmalutki bedzie jeszcze bardziej kontaktowy, zeby bez wiekszych problemow dalo sie odczytac co mu jest nie tak.

reklama
Do góry