reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Ja też uważam, że po co przepłacać. Odnośnie wyprawki to ja przyznaję, że jej nie robię póki co. Nie wiem czy w ogóle się za to wezmę, ubranka mam od rodziny i po synku, mam po synku wózek, wanienkę i łóżeczko. Więcej mi nie trzeba teraz chyba.

reklama
Ja prawie wszystko kupiłam w secondhandzie i jakosciowo ubranka sa duzo lepsze, bawelna jest milutka z george albo next mam wszystkie body. Nie oplaca sie kupowac w sklepie.

Wczoraj nie spodziewanie trafilam do szpitala, od 2 w nocy do rana wymiotowalam potwornie, jakies zatrucie i nie przyjmowalam nawet wody dlatego o 10 rano pojechalam na pogotowie, dali mi kroplowke i cos przeciwwymiotnego, zostawili na obserwacje i przeszlo. Wymeczylo mnie strasznie a najgorsze jest to ze dzisiaj i jutro mialam wazny zjazd i egzaminy na studiach a nie moglam pojechac :-(ale ciesze sie ze juz jest lepiej. Mialam 2 razy ktg po 20min i slyszalam jak fajnie serduszko bije, i zrobili tez dokladne usg i poogladali tez nerki, z piotrusiem wszystko ok, caly czas bryka.

Ewelinka współczuję wczorajszego ale dobrze, że wszystko w porządku, no szkoda tych egzaminów wiadomo ale w sumie dziecko ważniejsze, usprawiedliwiona jesteś.

witam

straszny upal dzisiaj heh ledwie zyje
wczoraj ze znajomymi grilowalismy, najadlam sie bigosu z mlodej kapusty mniam
no i nie przepuscilam arbuza ;-) oczywiscie w ciagu dnia byly truskawki, przy takiej temperaturze szybko w ogrodku dojrzewaja.

Ewelinka bardzo dobrze ze juz wszystko ok, a co tak moglo Tobie zaszkodzic?
a egzaminy nadrobisz :tak:

Troche odpoczne i do znajomych spacerkiem na ciacho i kawke ;-)

My też wczoraj grilowaliśmy, zresztą co tydzień grila mamy ostatnio :) Dzisiaj planuję męża wyciągnąć na miasto na coś dobrego, w sumie nawet jeść mi się nie chce za bardzo tylko wyjść mi się chce ale pewnie jak poczuję zapachy ... :)

To pewnie jakis wirus, bo moja mama tez zarazila sie tym przeziebieniem ktore ja mam i tez miala problemy zoladkowe, pozniej moj tato (a odwiedzili mnie tylko raz) a dzisiaj mojego meza wzielo, juz myslal ze mu sie upieklo a tu ups. Tylko ze ja przechodzilam to naprawde strasznie a oni lagodniej.

Hej
saguaro nie jest za wcześnie. To już czas na takie zakupy ;)
ewelinka dobrze ze już jest ok a egzaminami się nie martw :*

a mój mały synek już nie taki mały bo dziś ma urodzinki :-D wyprawiliśmy mu wczoraj i jest zadowolony ;)

a ja jestem chora :(

Maciejka wszystkiego najlepszego dla synka!! No i dużo zdrówka dla Ciebie!!

reklama
Do góry