reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

MadziaSek też wczoraj kaszaneczke wpitalalam;p
a pracuje w przedszkolu na umowe zlecenie i nie mam oplacanych skladek, bo studiuje jeszcze i jakbym poszla do szpitala, to nic nie zarobie, bo placa mi na godzine. Musze pracowac przynajmniej do 15 lipca ;/ nie wiem jak to ogarne.

a na twardnienia poki co nic nie biore, chyba ze juz brzuch boli mocno to nospe, w piatek na wizycie pogadam z lekarzem, ciekawa jestem jak moja szyyja:-)

My2013, mi jest niedobrze rano i nie moge jesc za duzo, alepozniej nadrabiam:-D:-D:-D
mialam sie dzis opalac troche ale pogoda nie ta:no: wiec pozostaje wylegiwanie w lozku:-D:-D

miłego dnia dziewczyny!

reklama
Witam wszystkie
ja juz u mamusi od piatku, wczoraj caly dzien w lozeczku przelezalam, a herbatka, obiadek i wszystko samo sie robilo. Zyc nie umierac!
Jagoda23 biedna jestes z taka praca. A czy tzn, ze na macierzynskim tez nic nie dostaniesz, bo nie pracujesz?

To i ja sie witam :-D

My2013 ja nie mam mdlosci od kilku miesiecy, tylko na poczatku tak mialam, ale zdarza mi sie tak jak Jagoda napisala - niedobrze rano! I to najczesciej w czasie sniadania lub po.
Udanego grillowania ;-)

Jagoda teraz rozumiem, umowa zlecenia!!! Trzymam kciuki bys wytrwala do lipca z dzieciaczkami :-)

Doriq zazdroszcze pobytu u mamy ;-) odpoczywaj!

milego dnia!

Ostatnia edycja:
my2013 zorientowalam sie ostatnio ze mdlosci mam po witaminach, moze u ciebie tez tak jest? Jak teraz zaczelam brac przez kilka dni to mialam mdlosci a na dodatek zgage a jak odstawilam to wszystko znieknelo jak reka odjal

Hej ;)

Widzę ze dużo z Was też ma twardnienia brzucha i bierzecie na to magnez. A żelazo też bierzecie ?

doriq, ja nie bede miala macierzynskiego, po miesiacu musze wrcac do pracy:angry::angry:

widzialyscie ze juz jedna lipcówka rozpakowana:szok::szok::szok::szok::szok:31 tygodniu!

zaczynam sie bac:baffled::baffled:

doriq, ja nie bede miala macierzynskiego, po miesiacu musze wrcac do pracy:angry::angry:

widzialyscie ze juz jedna lipcówka rozpakowana:szok::szok::szok::szok::szok:31 tygodniu!

zaczynam sie bac:baffled::baffled:

Jagoda bidulo Ty z ta praca:baffled: I nie mysl o wczesniejszym rozpakowaniu, bo jeszcze wywolasz wilka z lasu. Ja juz Hani tlumacze, ze chociaz 10 tygodni jeszcze w brzuszku ma pomieszkac;-)

Laski a co do macierzynskiego, to zastanawialyscie sie juz czy rok bierzecie czy mniej?

reklama
jagoda widziałam! W ogóle coraz więcej porodów przedwczesnych teraz jest .. byle wytrwać do 36tyg.

Do góry