reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

U nas duszno ale pochmurnie, pewnie niedługo będzie padać:-(Dziś mały Antkowy sukces- póki co tylko jedne zsikane majtki:tak:
chrobek- no to udanej zabawy!!

Maciejkaa- o jejku! to się porobiło:-( Trzymam za Was kciuki i koniecznie pisz jak tam się sprawy mają!!!

reklama
chrobek pandora póki co co chwilę mam jakieś badania także dopiero na wieczornej wizycie coś się dowiem

Maciejkaa kciuki mocno zaciśnięte.

W Poznaniu zaraz będzie burza, czarne chmury się zbierają i grzmi. Chyba będzie nieźle waliło:tak: bo mój kot, który się nigdy burzy nie bał, najpierw chodził i miauczał a teraz wpakował się na tapczan koło mnie

Czesc :-D

u mnie tez duchota wiec siedze w chlodnym domku i czekam na meza bo do Krosna firma go wyslala hehhhh

Maciejkaa trzymam kciuki, oczywiscie melduj co i jak z Toba i dzidziusiem ;-)

reklama
kurde dziewczyny co wyście się dzisiaj poumawiały z tym szpitalem??!!

Madzik trzymaj się tam, wiem, że atak kolki nerkowej chyba cholernie boli co? ja jak byłam ostatnio na patologii to właśnie dawali mi krplówki rozkurczowe na kolkę nerkową, więc mam nadzieje, że tam porządnie się Tobą zajmą i przestanie boleć!! trzymam kciuki &&&

Do góry