reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

heh, dzięki - trzydziecha na karku;-) Spoko, małżon pomaga, pójdzie sprawnie (on by mi nie dał gotować w pojedynkę, bo ciągle walczymy o panowanie w kuchni;-))

reklama
hej ho :-)

agatka Ty tak nie szalej.. a co dobrego robisz? :-D

boszzzz, co za pogoda :angry:

iza dobre powiedziane :tak:

robię tort śmietanowy z truskawkami i galaretką, szarlotkę, marsiaki, sałatkę warstwową, kanapeczki z 3 rodzajów pieczywa, mozzarellę z pomidorami, bazylią i moim tajemnym sosem, pastę rybną i jajeczną (do kanapek) i jeszcze pewnie kilka drobiazgów mi się wymyśli po drodze. więc nic skomplikowanego, raczej szybkie rzeczy (tortu nie piekę sama, bo nie umiem, mam gotowe podkłady, masę właśnie zrobiłam).
tylko sobie zapomniałam świeczek na tort kupić i zła jestem, bo nigdy nie miałam tortu ze świeczkami i dziś chciałam sobie dmuchnąć:baffled:

Agata najlepszego :))))
Ja wczoraj wieczorem zauwazylam na piersiach rozstepy..od dolu ...buuuu:(((
A jak u Was???

Agata najlepszego:-):-) a te pyszności co wypisałaś..mmmmm aż mi w brzuchu burczy:-D:-D:-D

u mnie już na brzuchu pojawiła się ta ciemna linia:szok:, rozstepów póki co na brzuchu nie widać, za to na dup*e mam mnóstwo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i na cycach coś mi sie zaczyna robić:baffled:. Mój K mówi na mnie "moje D" bo mam teraz rozmiar D :-D:-D

reklama
ja na brzuchu nie mam jeszcze rozstępów, ale na pośladach i cyckach są - ale tam to tylko mąż widuje, więc luz - jemu nie przeszkadza;) (możliwe, że nawet nie wie, co to są rozstępy;-))

poza tym ponad 85% kobiet ma rozstępy podobno, więc chyba nie ma się czym przejmować, nie?;-)

Do góry