Witam serdecznie! W Poznaniu pochmurno i tak będzie raczej cały długi weekend. Jutro cały dzień będę sama, już mi smutno na tę myśl. Może polecicie jakiś film albo serial do ściągnięcia? Zazdroszczę tym z was, które wyjechały na parę dni. Pozdrawiam
reklama
Agata_K
Fanka BB :)
My2013, polecam Ci stronę www.kinolive.pl- można tam znaleźć nawet filmy, które niedawno były w kinie i ogląda się online - trzeba tylko się przeklikać przez reklamy.
Z seriali mi się ostatnio spodobało 'na krawędzi' (ten nowy kryminalny serial polsatu) i już legendy krążą o 'Gra o tron';-)
Z filmów polecam Django, Poradnik pozytywnego myślenia, Hobbit i Zycie Pi (to z takich nowszych).
Bardzo podobało mi się też O północy w Paryżu (dość specyficzny, ale świetny moim zdaniem)
Z seriali mi się ostatnio spodobało 'na krawędzi' (ten nowy kryminalny serial polsatu) i już legendy krążą o 'Gra o tron';-)
Z filmów polecam Django, Poradnik pozytywnego myślenia, Hobbit i Zycie Pi (to z takich nowszych).
Bardzo podobało mi się też O północy w Paryżu (dość specyficzny, ale świetny moim zdaniem)
Maciejkaa daleko, ale z moja ciaza wszystko ok wiec jade zobaczyc sie mama i siostramy bo od grudnia sie nie widzialysmy. Moja srodkowa siostra tez w ciazy, termin ma na czerwca, wiec nie bede mogla jej odwiedzic w szpitalu,bo zawsze tak robilam gdy ktores z maluchow sie rodzilo.
_Ewcik_
dziewczyny jak to jest z Tymi pasami w samochodzie, musimy zapinac czy nie? Bo strasznie niewygodnie jest z zapietymi :-(
Teoretycznie nie musisz, ale ja bym się nie odważyła... Ja teraz jeżdżę sposobem podanym przez Tośkę.. Czyli pas zapięty, a ja przekładam tylko tą część przez klatkę piersiową i nie ugniatam bebzola...Polecam, świetny patent.
ja robię dokładnie tak samo, tak też zapinałam się w pierwszej ciąży, że tylko ten pas przekładałam, który idzie przez klatkę piersiową
Maciejkaa
to Cie wywiało daleko od rodziny a siostra pierwszą dzidzię będzie mieć ?Maciejkaa daleko, ale z moja ciaza wszystko ok wiec jade zobaczyc sie mama i siostramy bo od grudnia sie nie widzialysmy. Moja srodkowa siostra tez w ciazy, termin ma na czerwca, wiec nie bede mogla jej odwiedzic w szpitalu,bo zawsze tak robilam gdy ktores z maluchow sie rodzilo.
Witam sie witam.
Szaro, buro i ponuro za oknem. Dobrze że chociaż ciepło tak nawet.
Jutro czeka mnie glukoza, i juz mam stres na samą myśl o tym. Jakoś mam czarny scenariusz w głowie że cukrzyca mi wyjdzie. Że też kurcze żadnych objawów nie daje. Dobrze że będę mogła sobie cytrynke wcisnąć.
Poza tym plecy mnie bolą nad du.ą po prawej stronie tylko. Szczegolnie jak leże i potem wstane to nie bardzo chodzic umiem tak boli. I takie wraze jakby mi się prawa noga skróciła i dlatego boli ale juz sama nie wiem. ehh.. nie wiem czy mowić o tym ginowi na wizycie czy nie :/
Jutro czeka mnie glukoza, i juz mam stres na samą myśl o tym. Jakoś mam czarny scenariusz w głowie że cukrzyca mi wyjdzie. Że też kurcze żadnych objawów nie daje. Dobrze że będę mogła sobie cytrynke wcisnąć.
Poza tym plecy mnie bolą nad du.ą po prawej stronie tylko. Szczegolnie jak leże i potem wstane to nie bardzo chodzic umiem tak boli. I takie wraze jakby mi się prawa noga skróciła i dlatego boli ale juz sama nie wiem. ehh.. nie wiem czy mowić o tym ginowi na wizycie czy nie :/
_Ewcik_
to na pewno rwa kulszowa.. polecam kinesiotaping, ja to stosuję na brzuch teraz, tutaj przykład
http://www.pracownia-piekna.pl/fizjoterapia.php?&id=21
reklama
Agata_K
agata o to jakaś nowa str ? Nie znam jej trzeba się logować i coś płacić ?
nie trzeba się ani logować, ani nic płacić - pełen freestyle
Witam sie witam.
łączę się z Tobą w bólu i cierpieniu z tymi plecami. Może by Ci taki ciążowy ortopedyczny pas pomógł?
I koniecznie powiedz o tym lekarzowi!