Margo25
Fanka BB :)
Jagoda wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia aby zawsze było tak pięknie jak dwa dni temu!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uuuuu, no to będzie się działo, oj będzie... ;-) Czy mi się wydaje, czy od tamtej pory jakoś mniej na forum wchodzisz? Pewnie zabawa trwa...;-) Ech, pozazdrościć... ja chyba zostanę wtórnie dziewicą, ostatni seks chyba w 2 miesiącu był Mimo, iż żadnego zakazu nie mam
A u Ciebie czemu taka posucha? Jeśli można spytać
Agata bidulko, meczysz sie na uczelni, wspolczuje ale i podziwiam ze masz ochote jezdzic na wyklady ;-) co do bzykanka ja bym tak dlugo nie wytrzymala, oczywiscie nie majac zakazu od gina
agata u nas też kiepsko w "tej" materii.. tak do 20 tyg miałam zakaz, a ostatnio zapomniałam ginki zapytać, czy dyspenza zniesiona.. no i jakoś się boję.. w dodatku mam taki nisko szyjkę i macicę..