reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Agata_K ale Ty masz planów na dzisiaj, aż mi głupio, że ja się tak obijam .
Dziewczyny ja to nie wiem myślałam, że już gołym okiem widać, że jestem w ciąży. A u u dentysty się pytam czy nie ma przeciwwskazań do znieczulenia a on a czemu mają być… to mówię, że jestem w ciąży, no i miałam ząb bez znieczulenia robiony, ale wiecie co mam najlepszego dentystę na świecie nic nie bolało. Chyba przestanę się bać zębologa. Ząbki zdrowe a na końcu czerwca do kontroli bo ja jednym jakieś przebarwienie się zrobiło. A tu lato jest dzisiaj w krótkim rękawku biegałam po dworze
Dziewczyny ja to nie wiem myślałam, że już gołym okiem widać, że jestem w ciąży. A u u dentysty się pytam czy nie ma przeciwwskazań do znieczulenia a on a czemu mają być… to mówię, że jestem w ciąży, no i miałam ząb bez znieczulenia robiony, ale wiecie co mam najlepszego dentystę na świecie nic nie bolało. Chyba przestanę się bać zębologa. Ząbki zdrowe a na końcu czerwca do kontroli bo ja jednym jakieś przebarwienie się zrobiło. A tu lato jest dzisiaj w krótkim rękawku biegałam po dworze
Melduję, że przezylam glukoze! z cytrynką cud miód wcisnęłam poł i było do zniesienia;-) tylko łapki mam pokłute ze wszytskich stron. Najlepsze, że pojechalam do mojej przychodni rano 7:30, a tam juz przede mna 8 babek, ktore odwracały wzrok od mojego brzucha, zeby czasem mnie nie przepuscic w kolejce a jak juz sie dostałam do zabiegowego to pani pielegniarka do mnie ze mi dzisiaj tej glukozy nie zrobi bo juz za pozno bo tylko do 10 maja pobrania a mi drugie by wypadlo o 11!! no i cóz musiałam gnać autem (głodna jak dzik, aż mi Dzidziolina dziure w żołądku wywiercała) do miasta 40 km! i tam zaś znowu kłucie, picie wielkiego kubka ambrozji i siedzenie do 12. jakos dałam radę, ale po tej glukozie jak na haju, myślalalm ze się przewroce
Agata piekne paznokcie i nie przemeczaj się tak bardzo:-):-)
Maciejka to napewno od wysiłku, mój wczoraj na mnie krzyczał bo mi się ziemniaków zachcialo sadzić i pol ogodka zasadziłam,a pozniej musialam nospe od razu brac, bo brzuch mnie napitalal.
marzycielka mi ostatnio dentystka jedna powiedziala ze ósemek mam nie wyrywać w ciązy, a druga, ze ciaza to nie choroba i chciala mi wyrwac tylko jej nie dałam to zalozyla mi lekarstwo, ktore po 3 dniach wypadło (juz 2 raz), 30 mam wizyte u 3 dentysty i zobacze co ten mi powie:-):-)
a to moja sukienka na ślub w wersji ze mna pokaże po ślubie :-) a jeszcze zamowilam sobie z allegro taka Elegancka sukienka ciążowa - WIOSNA 2013!!! tu M/L (3148337190) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo 3 maja ide na impreze strazacka z mężem:-):-):-)
Agata piekne paznokcie i nie przemeczaj się tak bardzo:-):-)
Maciejka to napewno od wysiłku, mój wczoraj na mnie krzyczał bo mi się ziemniaków zachcialo sadzić i pol ogodka zasadziłam,a pozniej musialam nospe od razu brac, bo brzuch mnie napitalal.
marzycielka mi ostatnio dentystka jedna powiedziala ze ósemek mam nie wyrywać w ciązy, a druga, ze ciaza to nie choroba i chciala mi wyrwac tylko jej nie dałam to zalozyla mi lekarstwo, ktore po 3 dniach wypadło (juz 2 raz), 30 mam wizyte u 3 dentysty i zobacze co ten mi powie:-):-)
a to moja sukienka na ślub w wersji ze mna pokaże po ślubie :-) a jeszcze zamowilam sobie z allegro taka Elegancka sukienka ciążowa - WIOSNA 2013!!! tu M/L (3148337190) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo 3 maja ide na impreze strazacka z mężem:-):-):-)
Załączniki
Izka87
ejjj jesteście france!! chyba nie będę zagladac na ten wątek w takie piękny dni, bo mnie szlag trafia, że tyle sobie robicie a ja nie moge :-(
K
kasiarj
Gość
Witam się,
Nie było mnie trochę bo pogoda zbyt piękna U mnie wszystko dobrze i mam już naprawdę duży brzuszek
Nie było mnie trochę bo pogoda zbyt piękna U mnie wszystko dobrze i mam już naprawdę duży brzuszek
zaczarowana79
3*mama :-)
Witam na szybkiego. Ja też mam spory brzuszek ale w tramwaju codziennie, cudownie znika Staje się niewidzialny Dzisiaj weszłam do tramwaju pierwszymi drzwiami.. i przestałam trzy przystanki, bo jakiś dziadek wysiadał.. młodzi adepci Politechniki byli zbyt zmęczeni by mnie dojrzeć... ale rano jak jechałam do pracy to wsiadła na moje oko "majówka" i jej brzucha do kolan nikt nie widział... już sama się zastanawiałam czy jej nie ustąpić, ale wysiadła... Ogólnie w sklepach, też nikt nie widzi, nawet z brzucholem na wierzchu... Jestem, żyję jeszcze /ale co to za życie/Jagoda, czekam na zdjęcia w tej kiecce Marzycielka, ja też się zastanawiam, czy nie powiedzieć że nie chcę być przy porodzie hi,hi. Bo przecież po tym może mi się już nigdy sexu z mężem nie zechcieć.... Nie naciskaj, ale powiedz że to ważne dla Ciebie.. Zgadzam się z Kasiąrj, że mogą nas w gorszych sytuacjach kiedyś zobaczyć i co wtedy? Mój był już i chce znowu... ogromnie.. On już nie może się doczekać poznania swojego syna. Zawsze to wspomina, jak zobaczył chłopców poerwszy raz... bezcenne...
Cwietka, widziałam, "twoje " jajka!!!! Superowe! Ja jako kobieta z "jajami", mówię z doświadczenia. jajka są proste w obsłudze!,,,
Cwietka, widziałam, "twoje " jajka!!!! Superowe! Ja jako kobieta z "jajami", mówię z doświadczenia. jajka są proste w obsłudze!,,,
zaczarowana79
3*mama :-)
Sorry Marzycielka, już mi się pomieszły wątki i napisałam tu coś a miało buć gdzie indziej... Mam nadzieję że się nie gniewasz...
chrobek
Jestem i ja i tez juz brzuszek duzy:-)
Padnieta jestem, ledwo co z cwiczen wrocilam, to wyciagnelam meza na spacer, po powrocie zapowiedzialam mu, ze teraz w tyg minimum ze mna 3 razy na spacer bedzie chodzil, a on poslusznie nie protestowal - skarb nie maz hehe
Jagoda kiecka fajna bardzo i super, ze przezylas glukoze
zaczarowana ja odnosze wrazenie, ze nasze brzuchy to chyba z powietrza sa i widzimy je tylko My i nasi bliscy;-)
Padnieta jestem, ledwo co z cwiczen wrocilam, to wyciagnelam meza na spacer, po powrocie zapowiedzialam mu, ze teraz w tyg minimum ze mna 3 razy na spacer bedzie chodzil, a on poslusznie nie protestowal - skarb nie maz hehe
Jagoda kiecka fajna bardzo i super, ze przezylas glukoze
zaczarowana ja odnosze wrazenie, ze nasze brzuchy to chyba z powietrza sa i widzimy je tylko My i nasi bliscy;-)
Agata_K
Ufff, zrobiłam wszystko, co zaplanowałam, oprócz prania wózka - to załatwię jutro. Ale za to walnęłam sobie pedicure śliczny:-) taki z cytrusami na dużym paznokciu - w końcu prawie lato;-) Cieszą mnie takie małe rzeczy;-)
A teraz filmik i kolacyjka.
I nie miejcie wyrzutów sumienia, że siedzicie i się byczycie - ja jutro tak będę poza myciem wózka i jakimś drobnym praniem nie mam nic sprzątaniowego w planach
A teraz filmik i kolacyjka.
I nie miejcie wyrzutów sumienia, że siedzicie i się byczycie - ja jutro tak będę poza myciem wózka i jakimś drobnym praniem nie mam nic sprzątaniowego w planach
reklama
marzycielka to fajnie że tak męża podejść umiesz na mojego najlepiej działa jak też nie naciskam tylko przestaję się odzywać na ten temat to z reguły sam się namyśli
Ewcik fakt niesamowite ale rzadko im się zdarza, że mnie kopią oba na raz. Z pęcherzem to współczuję, jak mnie któres kopało kilka dni temu to nie mogłam daleko od łazienki odejść bo co mnie kopnął to musiałam zaraz lecieć
Agata_K cieszę się, że galaretki pomagają ja też chcąc nie chcąc nadal jem i bóle są znacznie mniejsze niż na początku
Izka87 nie przejmuj się ja też nie mogę ale za to leżeć na leżaku lub hamaku mogę do woli, więc korzystam ;-)
zaczarowana79 mnie ostatnio babka w aptece zaczepiła, że czemu ja stoję w kolejce, zamiast podchodzić od razu do okienka, ja mówię, że mi tak głupio a ona do mnie, że niestety nasze społeczeństwo nie jest wychowane i musimy sobie same wychować i w sumie ma racje... ale mi i tak głupio
Ewcik fakt niesamowite ale rzadko im się zdarza, że mnie kopią oba na raz. Z pęcherzem to współczuję, jak mnie któres kopało kilka dni temu to nie mogłam daleko od łazienki odejść bo co mnie kopnął to musiałam zaraz lecieć
Agata_K cieszę się, że galaretki pomagają ja też chcąc nie chcąc nadal jem i bóle są znacznie mniejsze niż na początku
Izka87 nie przejmuj się ja też nie mogę ale za to leżeć na leżaku lub hamaku mogę do woli, więc korzystam ;-)
zaczarowana79 mnie ostatnio babka w aptece zaczepiła, że czemu ja stoję w kolejce, zamiast podchodzić od razu do okienka, ja mówię, że mi tak głupio a ona do mnie, że niestety nasze społeczeństwo nie jest wychowane i musimy sobie same wychować i w sumie ma racje... ale mi i tak głupio