reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Agata_K ale Ty masz planów na dzisiaj, aż mi głupio, że ja się tak obijam .

Dziewczyny ja to nie wiem myślałam, że już gołym okiem widać, że jestem w ciąży. A u u dentysty się pytam czy nie ma przeciwwskazań do znieczulenia a on a czemu mają być… to mówię, że jestem w ciąży, no i miałam ząb bez znieczulenia robiony, ale wiecie co mam najlepszego dentystę na świecie nic nie bolało. Chyba przestanę się bać zębologa. Ząbki zdrowe a na końcu czerwca do kontroli bo ja jednym jakieś przebarwienie się zrobiło. A tu lato jest dzisiaj w krótkim rękawku biegałam po dworze

Melduję, że przezylam glukoze! z cytrynką cud miód:-D:-D:-D wcisnęłam poł i było do zniesienia;-) tylko łapki mam pokłute ze wszytskich stron. Najlepsze, że pojechalam do mojej przychodni rano 7:30, a tam juz przede mna 8 babek, ktore odwracały wzrok od mojego brzucha, zeby czasem mnie nie przepuscic w kolejce:laugh2::laugh2: a jak juz sie dostałam do zabiegowego to pani pielegniarka do mnie ze mi dzisiaj tej glukozy nie zrobi bo juz za pozno bo tylko do 10 maja pobrania a mi drugie by wypadlo o 11!! no i cóz musiałam gnać autem (głodna jak dzik, aż mi Dzidziolina dziure w żołądku wywiercała) do miasta 40 km! i tam zaś znowu kłucie, picie wielkiego kubka ambrozji i siedzenie do 12. jakos dałam radę, ale po tej glukozie jak na haju, myślalalm ze się przewroce:-D:-D

Agata piekne paznokcie i nie przemeczaj się tak bardzo:-):-)

Maciejka to napewno od wysiłku, mój wczoraj na mnie krzyczał bo mi się ziemniaków zachcialo sadzić i pol ogodka zasadziłam,a pozniej musialam nospe od razu brac, bo brzuch mnie napitalal.

marzycielka
mi ostatnio dentystka jedna powiedziala ze ósemek mam nie wyrywać w ciązy, a druga, ze ciaza to nie choroba i chciala mi wyrwac tylko jej nie dałam to zalozyla mi lekarstwo, ktore po 3 dniach wypadło (juz 2 raz), 30 mam wizyte u 3 dentysty i zobacze co ten mi powie:-):-)

a to moja sukienka na ślub IMG_4170.jpg w wersji ze mna pokaże po ślubie :-) a jeszcze zamowilam sobie z allegro taka Elegancka sukienka ciążowa - WIOSNA 2013!!! tu M/L (3148337190) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo 3 maja ide na impreze strazacka z mężem:-):-):-)

Załączniki

• IMG_4170.jpg
    IMG_4170.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 55
Witam na szybkiego. :-D Ja też mam spory brzuszek ale w tramwaju codziennie, cudownie znika:szok: Staje się niewidzialny:szok: Dzisiaj weszłam do tramwaju pierwszymi drzwiami.. i przestałam trzy przystanki, bo jakiś dziadek wysiadał.. młodzi adepci Politechniki byli zbyt zmęczeni by mnie dojrzeć... ale rano jak jechałam do pracy to wsiadła na moje oko "majówka" i jej brzucha do kolan nikt nie widział... już sama się zastanawiałam czy jej nie ustąpić:eek:, ale wysiadła... Ogólnie w sklepach, też nikt nie widzi, nawet z brzucholem na wierzchu...:crazy: Jestem, żyję jeszcze /ale co to za życie:sorry:/Jagoda, czekam na zdjęcia w tej kiecce:happy: Marzycielka, ja też się zastanawiam, czy nie powiedzieć że nie chcę być przy porodzie hi,hi. Bo przecież po tym może mi się już nigdy sexu z mężem nie zechcieć.... Nie naciskaj, ale powiedz że to ważne dla Ciebie.. Zgadzam się z Kasiąrj, że mogą nas w gorszych sytuacjach kiedyś zobaczyć i co wtedy? Mój był już i chce znowu... ogromnie.. On już nie może się doczekać poznania swojego syna. Zawsze to wspomina, jak zobaczył chłopców poerwszy raz... bezcenne...
Cwietka, widziałam, "twoje " jajka!!!! Superowe! Ja jako kobieta z "jajami", mówię z doświadczenia. jajka są proste w obsłudze!,,,:happy:

Jestem i ja i tez juz brzuszek duzy:-)

Padnieta jestem, ledwo co z cwiczen wrocilam, to wyciagnelam meza na spacer, po powrocie zapowiedzialam mu, ze teraz w tyg minimum ze mna 3 razy na spacer bedzie chodzil, a on poslusznie nie protestowal - skarb nie maz hehe

Jagoda kiecka fajna bardzo i super, ze przezylas glukoze

zaczarowana
ja odnosze wrazenie, ze nasze brzuchy to chyba z powietrza sa i widzimy je tylko My i nasi bliscy;-)

Ufff, zrobiłam wszystko, co zaplanowałam, oprócz prania wózka - to załatwię jutro. Ale za to walnęłam sobie pedicure śliczny:-) taki z cytrusami na dużym paznokciu - w końcu prawie lato;-) Cieszą mnie takie małe rzeczy;-)

A teraz filmik i kolacyjka.

I nie miejcie wyrzutów sumienia, że siedzicie i się byczycie - ja jutro tak będę:-D poza myciem wózka i jakimś drobnym praniem nie mam nic sprzątaniowego w planach:-D

reklama
marzycielka to fajnie że tak męża podejść umiesz :-D na mojego najlepiej działa jak też nie naciskam tylko przestaję się odzywać na ten temat to z reguły sam się namyśli :-D

Ewcik fakt niesamowite ale rzadko im się zdarza, że mnie kopią oba na raz. Z pęcherzem to współczuję, jak mnie któres kopało kilka dni temu to nie mogłam daleko od łazienki odejść bo co mnie kopnął to musiałam zaraz lecieć :-D

Agata_K cieszę się, że galaretki pomagają :) ja też chcąc nie chcąc nadal jem i bóle są znacznie mniejsze niż na początku
Izka87 nie przejmuj się ja też nie mogę :sorry: ale za to leżeć na leżaku lub hamaku mogę do woli, więc korzystam ;-)
zaczarowana79 mnie ostatnio babka w aptece zaczepiła, że czemu ja stoję w kolejce, zamiast podchodzić od razu do okienka, ja mówię, że mi tak głupio a ona do mnie, że niestety nasze społeczeństwo nie jest wychowane i musimy sobie same wychować i w sumie ma racje... ale mi i tak głupio :-D

Do góry