reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Faaajne te jaja - a u nas ni mo:confused2:

Ja bym też spokojnie czwórkę dzieci mogła mieć, ale że małżon chce dwójkę, to krakowskim targiem pewnie się na wesołą trójkę zdecydujemy. Choć on się śmieje, że pewnie po jednym będziemy mieli dość;-)

reklama
Ja marzę o dwójce ;-) I tak ta dwójka to za dużo na mnie - dzieci nie znoszę ;-)

Hehe ale skwitowalas ;), ale swoje dzieci to chyba inaczej ;-)

Toska normalnie syndrom wicia gniazda ci się włączył czy co :))

Agata K- chyba jak juz się ma jedno dziecko to z drugim juz się takiej różnicy nie odczuwa niby tak mówią ale kto wie ;) też się zastanawiam czy po tym jednym będę chciała więcej bo oryginalnie 3 mi się marzy wow :))

Zaczarowana zdrówka życzę.

Ja bym chciała mieć dwójkę dzieci.
A u mnie dziś przez cały dzień od rana czuję malucha, super uczucie :-)
I wzięłam się serio za wózki i możecie się ze mnie smiać ale założyłam sobie plik w Excelu i dzięki temu jasno i przejrzyście widzę co i jak

Oj taaaak, bardzo przyjemny, bo moja podświadomość póki co mi oszczędza snów o porodzie :)))))))

a mi wiasnie ciagle sie sni ze zaczynam rodzic haha ze juz termin, ze dziecko sie rusza tak ze widze przez brzuch jak sie przekreca i ze zaraz do szpitla trzeba jechac- szukam papierow a tu napisane ze ja dopiero w 6/7/8miesiacu jestem i do porodu jeszcze dluuuga droga :D i wszystkie objawy porodowe mi przechodza :p
chyba za bardzo sie jaram porodem i naprawde nie moge sie doczekac tego "bolu" hehe strasznie duzo czytam i chyba moja psyche jest juz n iezle spaczona - z reszta moja polozne jest troche w szoku bo ja "wszystko wiem" :p

trochę jestem zaniepokojona, bo dzidzia od rana ani razu się nie poruszyła, gdzie wczoraj co chwilę aktywna była :-( także leżę i czekam hehe

ja wlasnie przeczytalam ze nasze maluchy spia po 20h dziennie, dopoki dzidziole maja duzo miejsca to chyba nie ma co panikowac, jeszcze pewnie max miesiac i kopy stana sie malo znosne :D

Jestem po wizycie :)
Mąż wziął wolne i poszedł ze mną. Pani doktor najpierw zbadala mnie a potem zawołała męża

hahah ja przeczytalam ze lekarz zbadal ciebie a potem meza :p
gratulacje !!!

Nie było mnie znów dłuższą chwilę, więc mam problem z nadrobieniem - może mi się uda do świąt przeczytać zaległe posty.
helou :D powodzenia w lekturze hehe milego L4
kurcze kusicie tymi ciastami a ja przestaje sobie dogadzac bo musze przejac kontrole nad wlasnym lakomstwem
zaraz mama przyjezdza z polandii i poprosze ja o male paczuszki bo juz od kilka dni nie schodza mi z powiek!

Ja ogólnie marzę o trójce dzieci, no ale czas pokaże, ile się 'narobi';-) Może tak, jak Multimama po synku przyjdzie czas na bliźnięta?;-) Byle nie sześcioraczki, bo w domu nie pomieszczę;-)

ja tez zawsze marzylam o duuuuzej rodzinie, moja chrzestna ma 7 !! ja bylam 8 :p cudowna rodzina, super towarzystwo.. moze nie bylo luksusowo ale nic nie zastapi wspolnych swiat i atmosfery weekendowych, wypadow rowerowych czy codziennych kolacji i wspolnych wieczorynek :D pewnie juz troche za pozno na taka duza gromadke, ale tez moglabym miec 4-6 dnieci gdybym zaczela odpowiednio wczesnie a teraz chcialabym 2 min a najlepiej 3 co 2-3lata

a sie wam poskarze a mojego M, bo mu dzis do konca odwalilo - rano zachowywal sie jak 5latek z adhd i skakal po lozku jak malpa (wiem-straszne 31 wiosen pawie :eek:) jak sie dopiero co obudzilam,a ja sie wybudzam z 30min inaczej w zlym humorze jestem :p, mialobyc smiesznie ale po 5min wkurzyl mnie strasznie, naszczescie mu przeszlo - poszlismy na zakupy i "bo on chce cukierki, cole, i kubel nutelli" -mowie ze nie :crazy: -a ja probuje troche ogarnac sie z waga, z reszta on tez 6kg wrzucil lol- (i sie smieje sie ze mnie "fatty fatty boom boom") - po zakupach zobaczylam ze i tak przemycil sporo slodyczy :/ wiec mu powiedzialam ze tak nie moze byc i pan obrazalski sie zrobil, szedl przede mna 2-3m no kurna dziewczyny facet mi sie w rozwoju cofa lool i strzela w fochy jakby to on mial zachcianki i humory ciazowe...nawet zla nie jestem tylko mi sie smiac chce bo to jest wrecz niewiarygodne heheh

Ostatnia edycja:
moja dzidzia dzisiaj naprawdę praktycznie znać o sobie nie daje ehhh... byłam u dentysty, zrobiła mi zęba w znieczuleniu, pół buzi nie czuję-głupie uczucie

iza brak słów do tych chłopów czasami.. mój też obrażalski..

Agata - kto wie. Może uda Wam się czwórkę zrobić hehe
Ja chce 4 i mąż też :) lubimy duże rodziny - atmosfera piękna :-)

Iza - hahaha bo padne ! Tylko by próbowała .. a mąż by pewnie nie omieszkał odmówić hehe

Ala - nie kojarze Cie .. coś przegapiłam ze Cie nigdy nie witałam?

Marzycielka - i jaki wózek masz na oku ?

Ewcik - też tego uczucia nie lubie

Kurde ale Was wzięło na tych dentystów hehe

zaczarowana zdrówka życzę
IzaV może chciał ci pokazać co cię czeka? :-D

z dzieckiem sobie poradze z 30latkiem gorzej :crazy:
ja ze wszystkimi dziciakami jakimi sie zajmowalam mialam jedna metode ktora zawsze pomagala :D
pamietacie taka reklame z chopcem w sklepie ktory zaczyna robic scene histeryczna bo cos chce? po czym jego matka rzuca sie na podloge i zaczyna plakac glosniej niz on :D:D:D

zrobilam tak kilka razy z 2-3latkami (nie lezalam na ziemi ale tez udawalam ze placze) byli w SZOKU hahah i albo sie zatykali bo nie wiedzieli co sie dzieje albo zaczynali sie smiac :D ... polecam :p

Ala-mama oli, faktycznie chyba nowa jestes... kiedy termin? powiedz cos o sobie :) no i dodaj suwaczek, bedzie bardziej interesujaco :D

Iza
wyobrazilam sobie Ciebie leżąca na ziemi w sklepie i udającą płacz :happy:
na drugi dzień byłabyś pewnie na youtube :laugh2:

reklama
Iza, może Twój M się podświadomie obawia, że jak się Tadzik urodzi, to będzie musiał być bardziej poważnym tatusiem i chce na zapas się powydurniać i mieć zachcianki jak dzieciak? Albo przechodzi razem z Tobą tę ciążę. Zdarza się tak, że facetom brzuchy rosną i czasem piersi nawet! A jakże :)

Do góry