reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Zazdroszczę tym z was, które nie farbuja włosów bo tak wybrały.... ja niestety jestem zmuszona, bo mam juz siwe włosy:wściekła/y:

My również w jakiś specjalny sposób nie obchodzimy walentynek.... a dodatkowo w tym roku mąz dowieczora pracuje, więc juz zupełnie nic nie planujemy...

reklama
Wiecie Laseczki a ja nadal siedzę w łóżeczku :) Piszę z Wami oglądam TV a zaraz chyba zacznę czytać "Ciemniejsza strona Greya" Dzisiaj mam wolne od gotowania mąż ma służbę i do domku wraca dopiero jutro :(

Ja też nie farbuje włosów. Nigdy tego nie robiłam. Absolutnie przerażają mnie te ciągle odrosty i ich malowanie. Poza tym farba niszczy a już wystarczająco niszcze suszeniem i prostowaniem. Także dzięki bardzo hehe
Zdarzyło mi się parę razy użyć szamponu koloryzujacego i to by było na tyle :-)

Cwietka, ja miałam do 13 tygodnia ale już mnie nie obowiązuje :) Dzisiaj mam dzień leniwca :) a tak serio to zaraz pewnie wskoczę pod prysznic, a później wyskoczę na chwilkę na spacer.
Nie ukrywam, że nadal jest mi ciężko zaaklimatyzować się w Warszawie, przez 26 lat byłam związana ze swoim rodzinnym miastem, wszyscy moi znajomi, przyjaciele zostali a niestety w Warszawie nie mam żadnych koleżanek ani przyjaciółek. :(

Maciejkaa, mam problem ze wstawieniem suwaczek ciągle mi wyskakuje "wystąpił nieznany błąd" Po zatym według suwaczka jestem w 16tyg i 2 dni od ostatniej miesiączki. Mój lekarz też był pewny, że to 16 tydzień a według USG genetycznego jestem w 13 tyg i 2 dni :-)

Co do Walentynek to też za bardzo nie odchodzimy ale w tym roku zarezerwowałam stolik w restauracji więc idziemy na pyszną kolacyjke:-) prezentu nie robię ale może mój mężulek coś mi podaruje:-)

łoo Madziula 17 tc już? a kiedy miałaś ostatnia @?
my walentynek też nie obchodzimy, ale zrobię jakiś pyszny obiadek i liczę, że jakieś kwiaty dostanę :-p niech mąż zadba o żonkę i pierworodnego :p

reklama
Izka87, ja tak samo liczę na kwiaty :) Ostatnią miesiączkę miałam 21 października i dlatego lekarz nie umiał mi dokładnie powiedzieć, który to tydzień bo według jego obliczeń to już trawie 17 a według USG Genetycznego 13,2dni. Za 8 tygodni mam USG połówkowe to będę wiedziała na 100% Termin porodu mam na 18.08 :)

Do góry