reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Dziewczyny nic nie piszemy o ruchach dzidzi. Nikt jeszcze nie czuje ?
Kurde ja wciąż ich wyczekuje i nie mogę się doczekać !

reklama
Maciejka ja jeszcze nie czuję ruchów, stale mi bulgocze coś w brzuchu, ale wątpię, że TO TO na co czekam :)
Popisałyście o jedzeniu i znowu jestem głodna - jak tak dalej pójdzie, to będę wyglądać jak muffinka. AleksandraMaria zwłaszcza tym kuskusem narobiłaś mi smaka!
U mnie dziś rybka :)

Margo - faktycznie, do Wilanowa mam samochodem chwilę ;) Fajnie, że jest nas kilka z podobnej okolicy ;-)

Maciejka - ja pisałam, że czasami czuję ;-) Ale to tak leciutko i sporadycznie na razie ;-)

kurcze dziewczyny czy któras miała problem z CRP w ciąży ja mimo że bralam antybiotyki to białko nadal rosnie czuje się bardzo dobrze nie wiem gdzie może być ten stan zapalny......... ciekawe co jutro uslysze u lekarza :wściekła/y:

Margo25 będę rodziła na Kasprzaka. Mam tam lekarza. Córkę też tam rodziłam i byłam bardzo zadowolona. Syna niestety w Św. Zofii

Kasiarj a czemu 'niestety na Żelaznej'? Ja się bardzo nastawiałam na Żelazną, ale moja pani się ostatnio przeniosła na Starynkiewicza i tam też planuję rodzić. Tutaj dziewczyny głównie chyba na Inflanckiej będą rodzić i Zaczarowana chyba na Madalińskiego ;)

Co do ruchów to ja jeszcze nie czuję nic a nic :) nawet jakoś ich nie wyczekuję :)

Eee...muli mnie, ale wszystko wysprzątałam i jestem na chodzie :) Dziś u mnie też rybka, drugi dzień z rzędu :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mam złe wspomnienia głównie związane z opieką lekarską. Ale jeśli ma się tam lekarza ewentualnie położną to nie widzę powodu żeby nie spróbować. Nie wiem jak jest teraz z ilością rodzących w tym szpitalu. Jak ja rodziłam to były tłumy!

Do góry