reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Domi - niestety woda morska mnie nie uratuje :-(

Ktr - gł potrzebuje pomocy w nocy bo nie mogę oddychać a inhalacje w nocy raczej odpadają hehe

Kasiarj - to tak jak ja :-D a to 1 ciąża ?

Madziula - słyszałam że krople do dzieci są bardzo łagodne i nie wiem czy mogę ..

Cwietka - mam tak mocno zatkany że bym musiała chyba wrzatek wlac do nosa żeby pomogło hehe

Toska - to bym wtedy musiała spać na WC po tych herbatach :-D

Lewan - ja tak samo wrr

AleksandraMaria - a to spróbuje !

Margo - gratuluje obiadu :-) a co do sukienki to super że aby te miejsca Ci rosną :-)

Dzięki za rady Kochane :*

reklama
margo25, też mam nocne parcie na pęcherz w dzień jest w miarę ok ale pod wieczór to istna masakra o nocy nie wspomnę co chwilkę wstaję. Strasznego mi smaka zrobiłaś na łososia a nie chce mi się jechać do makro, ale jutro obowiązkowo zrobię jeszcze te pieczone ziemniaczki pyszotka. Głupio o to zapytać ale jak mam wejść na forum zamknięte.??? Będę wdzięczna jak mi napiszesz :-)
ktr- ja mam dokładnie tak jak Ty ja już wiem co zrobić to robię bez większego problemu ale siedzieć zastanawiać się to nie dla mnie!!!! I mój mąż również nie lub mrożonych dań, jest tak wybredny, że nawet zupy jak gotuje to wszystko musi być ze świeżych warzyw. Czasami mnie to tak irytuje - masakra.
Eweli85 - my też dzielimy się sprzątaniem on zawsze sprząta łazienkę i toaletę a ja resztę.
Domi87, chciałabym zobaczyć minę Twojego męża jakbyś kazała mu pojechać z jedzonkiem do mnie hehe A już nie chce wspomnieć o minie mojego męża, o rany lepiej będę sama gotować hihi Gdzie dokładnie mieszkasz.

Które mamy są z Warszawy? założyłam grupę Sierpień 2013 gdyby ktoś miał ochotę dołączyć. Bardzo chętnie pogadam o wszystkim ale wy się tu już znacie od poczęcia dzieciaków i ciężko mi się wdrożyć :-(

Madziula - ja już kilka razy mówiłam mężowi, że jakaś koleżanka chce go pożyczyć jak się pochwaliłam, że mi gotuje :-D Mieszkam na Dolnym Mokotowie więc nawet nie tak daleko haha :-D

Maciejka
- jak Cię w nocy męczy katar to jeszcze śpij z głową wyżej:tak:

Aleksandra Maria - dzięki, zapisałam sobie dwie pozycje do wypożyczenia.
Mnie ostatnio zachwyciła "Lala" Jacka Dehnela. Cudownie napisana, przezabawna opowieść o babci narratora i jej życiu.

Ja już poobiedzie, więc mogę spokojnie się wywnętrzać na tematy kulinarne. Brzuszek zapełniony buraczkami i kiełbaską duszoną z jabłkami, więc i szczęśliwy :-)
Ja wolę gotować, niż sprzątać ;-) Niestety ostatnio mąż mi się zbiesił i przestał ogarniać kuchnię :dry:
Z wymyślanie,co zrobić też mam problem, dlatego jest system co-dwu-dniowy. Za to piec kocham. Tylko potem problem, kto ma to jeść ;-)

Kasiarj o to jesteś kolejną potrójną mamą tutaj :-)
ale Twój suwak pokazuje że jesteś w 16 tygodniu a nie w 14 ..

Domi a ja muszę mieć na płasko do spania o !

reklama
Do góry