reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

franek o bosssz co Ty ogladas:szok:, a tej niani to bym rece pourywala, by juz zadnej dzidzi nie udezyla i nogi dla bezpieczenstwa tez

reklama
Dzień dobry tvn oglądam i tam to pokazywali.Ta niania już bardzo długo opiekowała się dziećmi w tej rodzinie to już 3 dziecko którym się zajmowała

Witam Dziewczynki! Moja koleżanka z pracy świećo wróciła po macierzyńskim i też miała przeboje z nianią - niby rewelacja, niania z polecenia, dziecko chętnie zostawało z nią. Po kilku tygodniach zostawiła dyktafon i... KLAPA! Nianią oczywiście już nie jest, a a nerwy rodziców zszarpane :( Przykre to jest.

Dzięki dziewczyny za wypowiedzi dotyczące USG. Bo z tego co się dowiedziałam to w LuxMedzie robią właśnie to podstawowe w ramach normalnych USG ciążowych, a mówią, że nie robią genetycznego, bo jako genetyczne rozumieją to rozszerzone.
Więc wszystko się wyjaśniło :) dzięki jeszcze raz.

chrobek
Dzięki.
Po prostu, któraś z użytkowniczek, napisała mi, że LuxMed nie wykonuje genetycznego i faktycznie po telefonie do nich otrzymałam potwierdzenie, ze genetycznego nie robią,
więc oczywiście znalazłam to badanie gdzieś poza, ale jak zobaczyłam cenę 250zł to zaczęłam zgłębiać temat o co chodzi :) Więc się uspokoiłam już. Dzięki jeszcze raz :)

cwietka, dla osoby niekumatej jak ja wszystko jest trudne:-DJa mam u siebie tylko drozdze instant (ale chyba to to samo co drozdze suche?), a w przepisach na internecie znalazlam tylko takie ze swiezymi drozdzami, wiec nawet nie wiem jaka jest proporcja, zebym pozniej nie przesadzila. Cwietka albo ktos inny jak masz jakis dobry przepis na paczki (najlepiej z suchymi lub znasz ta nieszczesna proporcje) to prosze Cie daj w odpowiednim watku, bede Ci wdzieczna:tak: Chcialabym choc raz je zrobic, bo moj maz nie zna takich paczkow. Tutaj sa paczki, nazywane "doughnuts", ale one sa suche i bez smaku, nie sa na oleju, tylko robione w piecu.

reklama
vinverde to ja pisałam, że nie robią, bo w Krk na bank nie! dlatego ja robiłam u innego gin i płaciłam właśnie 250 zł i wszystko mi pani pomierzyła, a w luxmedzie powiedzieli, że właśnie takie normalne usg ciążowe tylko robią.

Chrobek a Ty w jakim mieście w luxmedzie robiłaś to genetyczne?

Do góry