reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Przecie piszę :p Tylko że u mnie ciąża jest nudna i nie mam się na co skarżyć to wychodzi z tego że piszę mało :p

Zrezygnowałam z dyżurów nocnych i weekendowych, została tylko zwykla pełnoetatowa praca w aptece :) Jednak brzuch pobolewa, więc nie ma co ryzykować nieprzespanych nocy i ciągłego wstawania :wściekła/y:

Maciejka - cieszę się, że wizyta udana, a maluch tym razem mniej szalał i dał się pomierzyć :-)

tym razem było w drugą str bo nie ruszało się wcale hehe może przez to że niższe ciśnienie miałam.. najpierw leżało na pleckach że aż pięknie było widać nosek a potem to już się zrobiłam i sam kręgosłup było widać i po badaniu hehe

czesc dzieki za odp w temacie formy wykonania usg genetycznego jak sie okazuje to zdania są podzielone i tak po prawdzie okaże się jutro (mnie nie o to chodzi że musze sie rozebrac bo mój lekarz juz nie jedno widział hehehe tylko jakbyscie napisały że wszystkie miałyście robione przez brzuch to juz bym wiedziała co i jak) fakt że najważniejsza jest jakość
dzieki za zaproszenie już z miłą chęcią skorzystałam aczkolwiek ja do fb bardzo sceptycznie podchodzę!!!

znów mnie energia rozpiera!!!!

mysle ze mozna raz na zawsze uscislic ze fb bedzie dla tych dziewczyn ktore chca sie ujawnic i zupelnie "obnażyć" z prywatnosci hehe tam jak narazie nie ma i raczej nie bedzie wiekszych dyskusji :)

cos ucichlo na forum, pewnie czas gotowania/jedzenia obiadkow hehe

obiad?? bleee.... ja dziś mam jakąś awersję do jedzenia, tylko suuuuuszy mnie straszliwie:-D

ja się właśnie zajęłam facebookowaniem- co widzę Iza już zauważyłaś:-D

ja od razu sie tlumacze, ze nie jestem swiatowa i nie mam facebooka. Jakos nie za bardzo jestem za tego typu portalami. Widze, ze kilka dziewczyn tez nie ma fb, wiec zostaje nam grupa zamknieta no i oczywiscie forum otwarte sierpniowek:tak:

Maciejka - mój dzidziol też przespał w tamtym tygodniu całe usg i nie dał się obudzić, mimo że lekarz próbował, żeby mi pokazać jak się rusza :-) Uparciuchy nam rosną :-)

Ja mam fb ale jeszcze nie wiem czy chcę się tam ujawniać ;) Może za jakiś czas ;)

reklama
oj dawaj domi, co ci grozi :D zjesc sie nie zjemy a jak narazie na fb tylko znajome mordki :D poza tym z wawy jestes i juz uprzedzalam ze jesli uda mi sie wycyganic pozwolenie na lot (wszystko zalezy od krwiaka) to najpozniej w maju bede w wawie i MUSIMY sie spotkac na ploteczki albo na jakies zakupki- wyobrazasz sobie, jest nas chyba z 10 warszawianek, lub z okolic i tak sie spotkac z brzuchami, ludzie na miescie beda przecierac oczy ze zdziwienia haha

moj M mi powiedzial ze to slychac u mnie ze konczy mi sie trymestr i hormony przestaja szalec bo ciagle jestem w dobrym humorze hehe ciagle sie smieje i jestem pelna energii :) (czasami czuje sie jak na haju heh bo smieje sie z glupot nawet malo smiesznych lol)
a jak u was dziewczyny? humor dopisuje?

Ostatnia edycja:
Do góry