reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

bede troche bardziej wymagajaca :) a czy masz nr stacjonarny? bo za kom zaplce droooogo :) a stacjonarny mam za free :) jutro bede go niego dzwonic <3 dzieki dziewuszki jestescie kochane

reklama
Margo25, koniecznie daj znać jak wrócisz. Mam nadzieję, że szybciutko Cię wypuszczą :tak:
Zaczarowana79, nie wiem czy przyjmował na madalińskiego ale teraz przyjmuje na Inflanckiej a prywatnie na polnej. Znasz dr.Ruszkowskiego tzn. byłaś kiedyś u niego na wizycie ??? Kto jest Twoim lekarzem prowadzący?? Ja tez uwielbiam "kinomaniak" tylko teraz lepiej mieć konto premium ;-)

IzaV, niestety nie mam do niego numeru stacjonarnego wizytę mam dopiero w poniedziałek więc mogę go zapytać czy ma a jak ma czy mi da, tylko nie wiem czy chcesz czekać do poniedziałku. No a drugie wyjście jest takie żebyś zadzwoniła do szpitala 22-6973-666 i poprosiła o numer do niego do gabinetu. Na bank Ci poda. Jak jeszcze do niego nie chodziłam i nie znałam numeru to właśnie tak się dodzwoniłam i przez tel mnie skonsultował dodam, że mnie nie znał. Kobietko daj znać jak Ci się uda dodzwonić!!!!

Madziula, wiem że na inflanckiej jest teraz:-) Ja u niego byłam na Madalińskiego raz na jakiejś konsultacji... Teraz mam lekarz prowadzącą w LuxMedzie, byłą ordynator z ŻElaznej... Ale tak jak pisałam już kiedyś, rodzić będę na Inflanckiej, lub Madalińskiego. Tam obecny Pan ordynator Dr Gawlik, a wtedy 10 lat temu zwykły położnik uratował życie mojemu synkowi, jak w 5 minut po przyjściu na zmianę zadecydował o cesarce bo synkowi zanikało tętno, okaało się że mój syn nie przeszedłby przez mój kanał rodny bo za wąski, a on prawie 4400. Zawszebędę mu wdzięczna. Metr pięć człowieka a serca w nim 90%.. Ale dr Ruszkowski ma opinię super świetnego specjalisty, chciałabym trafić na jego zmianę jak będę mieć cesarkę, o ile nie dadzą mi rodzić naturalnie....:rofl2:Na kinomaniaku, teraz zawsze wykupuję Premium bo na czekanie nie mam cierpliwości, a czasem to można się nie doczekać...

Ostatnia edycja:
Fibi gratulacje!! aż sama sobie go ściągnęłam :p

bez urazy, ale też w tej wasej dyskusji popieram mgd.. lepiej mówić szczerze czego można się spodziewać i co robić, jak działać anie mówić tylko "oj będzie dobrze, nie przejmuj sie" bo sama wiem po sobie, że to naprawdę ***** (przepraszam za wyrażenie :)) daje!!

Margo na wymioty spróbuj "mamarin", dostaniesz bez recepty w aptece. Ja brałam to na wymioty w poprzedniej ciąży i trochę pomagało :)

IzaV uuuffff baaardzo się cieszę, że się uspokoiło!! dzidzia jest niesamowicie silna!!
a co do tętna, to mówią, że powyżej 160 to na dziewuchę.. a słyszałam też od wielu osób, że dziewczynki są dużo silniejsze, więc jak tak Twoja walczy to kto wieeee... będzie miała piękne sukieneczki :D

a my dzisiaj siedzimy jak w pustelni haha od północy nie mieliśmy prądu, pół Małopolski nie ma, dopiero teraz o 18stej nam w łączyli, Boooooże co za radość, że cywilizacja wrociła

margo trzymam kciuki :)

madzula dzieki wielkie <3 jutro zadzwonie z rana, wreszcie bede mogla z "milym" fachowcem porozmawiac

na kinomaniaku mozna ogladac filmy??? gdzie?

Ostatnia edycja:
zaczarowana79, biedna co ty przeżyłaś przy pierwszym porodzie aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam twoją historię - masakra.
Wiesz ja leżałam na Inflanckiej i szpital jest super wyposażony pokoje bardzo nowoczesne jedzenie pyszne jak w jakieś restauracji, gdzie jak się dowiedziałam, że muszę zostać na obserwacji to od razu powiedziałam mężowi, że ma mi przynosić jedzonko bo na pewno będzie niesmaczne a tu takie miłe rozczarowanie.
Również chciałabym trafić na dr.Ruszkowskiego jak będę rodzić strasznie mu ufam nie ukrywam, że co niektórzy lekarze pracujący w tym szpitalu są beznadziejni.
IzaV, na kinomaniaku.tv rejestrujesz się (bezpłatnie) albo jak masz konto na fb to przez "kinomaniaktv na fb" znajdziesz to na samym dole strony głównej i oglądasz darmowo filmy seriale w super jakości. Jak się zalogujesz i będziesz chciała oglądać coś to daj "oglądaj bez limitu"

reklama
czesc dziewczyny mam problemik od 3 dni co rano budzi mnie ostre kichanie woda z nosa i drapanie gardła wieć wg moich prognoz typowa alergia jak myslicie czy to może dzidzi zaszkodzic? pisalam do lekarza ale on mi odp nie brac zadnych leków na alergię i obserwwac dalej cokolwiek by to miało znaczyc ja jednak sie martwie:szok:

Do góry