reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

IzaV nie wiem czy mnie pytasz, ale odpowiem :)) Leżakuję od początku grudnia z powodu krwiaka. Na ostatniej wizycie już go nie było- podobno się wchłonął, ale lekarz nadal mówił, żeby leżeć, plus oczywiście zero seksu. Zobaczymy, co powie po prenatalnym.

tak tak ciebie sie pytalam hehe matko kobito, widzisz- a mi w polowie grudnia wykryli krwiaka i nic mi nie kazali- a chodzilam na 8-9h do pracy na nogach! jeszcze raz ktos mi powie ze polscy lekarze nie sa bardziej skorzy do pomagania naturze a nie zdawania sie na nia :/

reklama
bo nie podoba mi sie ze uwazasz nasze rozmowy za smieszne, i jak sie nie chce robic problemow to sie poprostu nic nie pisze pierwsza czesc twojego postu "Nie odzywalam sie bo byłam po za domem. A po za tym kilka dni po prostu nie mialam z wami tematu " byla wystarczajaca a " nie które sprawy mnie smiesza i uważam ze za szybko o nich mowic i dlatego sie nie udzielałam ." w szczegolnosci ze od kilku dni na glownym rozmawialysmy na dosc powazne tematy ktore widocznie ciebie nie dotyczyly ale zeby oceniac je jakos smieszne- to sobie wypraszam
odrazu uprzedzam ze moja wypowiedz nie jest naszpikowana hormonami
mniejsza o to, lepiej wierzyc w zabobony (to nie jest smieszne), niz dzielic sie informacjami czy prosic o rade doswiadczone mamusie...
mysle ze temat zakonczony, a ja tylko uwazam ze czasami lepiej jest miej powiedziec niz za duzo

IzaV- to nie było wcale jakis buntownicze zdanie.
butne a nie buntownicze

Ostatnia edycja:
IzaV, oto numer dr. Maciej Ruszkowski jest to jego numer prywatny, bardzo sympatyczny lekarz wydaje mi się, że bez problemu odpowie Ci na wszystkie pytania możesz również poczytać sobie o nim na "znany lekarz" przyjmuje na inflanckiej i dzwoń kobietko 603-257-061
A tak swoją drogą to ja już leżę od 6 grudnia przez pierwsze dwa tygodnie było ciężko a teraz nawet się przyzwyczaiłam ;-) fajne filmy możesz sobie pooglądać na "kinomaniak.tv" Pozdrawiam Cieplutko

Iza i Madziula27 Oooo, tak! Tak jak nie lubię samego szpitala tak o tym lekarzu słyszałam same bardzo dobre opinie! Izka to dzwoń do niego czym prędzej!

Dziiewczyny, przyszedł ksiądz z kolędą i moje wymioty przetrwały! Jestem z siebie dumna, bo całe dwa dni się zastanawiałam jak ja go przyjmę, już nawet zakładałam, że przełożę wizytę na inny dzień :) Wiem, że to głupie, ale mnie ta sytuacja podbudowała...choć mąż i tak mnie dziś zawozi do szpitala, bo boi się, że się wypłukałam :( ja też mam takie obawy, bo czuję się jak z waty.

Margo25, Twój mąż dobrze robi, że Cię zawozi zawsze to będziesz pod fachową opieką. Ja w grudniu spędziłam 2 tygodnie w szpitalu, nawet nie było źle. Będę trzymać mocno kciuki!!!!!!

reklama
Madziula, czy dr nie był przypadkiemna Madalińskiego?:-) Iza, kinomaniak.tv to jest to,odkądjestem na L4, to mój "wybawiacz " od nudy...
Co do dr to wiem że teraz jest na inflanckiej, ale kiedyś chyba z poprzednimsynem byłam u niego właśnie na Madalińskiego, może miał tam dyżur... Ale fakt lekarz fantastyczny...

Ostatnia edycja:
Do góry