reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

no własnie teraz takie wyprzedaże są tych wszystkich ciuszków ze szok w auchanie body od 6zł widziałam śpioszki od 9zł i korci mnie cholernie :-( a teściowa mama i babcie mowią ze mam nic do 3ciego trymestru nie kupować :wściekła/y:
nie umiem znaleść gdzie o tym pisałyście, pamiętacie mniej więcej strone? bo jest na 193 i jak na razie nic

reklama
My ty tyle produkujemy, że chyba nikt nr stron nie pamięta;-)

Wiesz, dla mnie jedyne ryzyko jest takie, że jak nakupujesz i później nie daj Boże coś się wydarzy, to te rzeczy na psychikę źle mogą wpływać. Ale nie dajmy się zwariować, i w III trymestrze czasem się może coś wydarzyć.

Jak dla mnie jeśli masz ochotę, to nie ma się co szczypać. A mamie, teściowej i babci nie mów nic, tylko chowaj do szafy:tak: W końcu to Twój brzuch i Twoja dzidzia!

AgataK, Margo- ciśnienie to ja mam rózne la e z reguły bardzo niski 90/40 bynajmniej dzis takie mam no i czesto mam takie a lekarz mowi ze to normalne :dry:
CHyba pójde z mężem na spacer moze to brak powietrza swierzego ?

Ewirut, ja o to prawo będę musiała walczyć jak lwica. Mój szef nie chce tego przyjąć do wiadomości. Jak tylko wrócę do biura, to muszę go na rozmowę wezwać. Prawo i HRy stoją po mojej stronie, ale szefuncio ma swoje 'wymysły'. Jak się nie zgodzi, to idę na L4 - ja się cackać nie będę. Jak nie umie docenić, że u nas 90% dziewczyn idzie od kopa na L4 bez powodu medycznego, a ja mimo krwotoku i zalecenia L4 pracuję w domu, a i do biura planuję wrócić, jak tylko lekarz pozwoli, to znaczy że ma jakiś problem z głową.

Agata_K walcz, walcz. U mnie w pracy kierownictwo na szczęście wyrozumiałe jest i ja pracuje właśnie 4 godz. przy kompie. A w pozostałe 4 godz. czytam książki

reklama
Chrobek, no mam nadzieję, że jak już wrócę do biura, to zrozumieją, że ja tego prawa nie wymyśliłam. Chętnie bym przez 4h posegregowała jakieś papiery, czy nawet parzyła ludziom kawę ;) Lubię moją pracę (jestem wręcz typem pracoholiczki), ale teraz mam inne priorytety. Muszą zrozumieć.

Do góry