reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
hehe niunia :)do mnie tak rodzinka mówiła jak byłam mała-nie nie i jeszcze raz nie :no:
a to kwadracik od mojej córeczki bo się jej spodobał i prosiła o wklejenie :confused:
miłego wszzystkim życzymy a moderatorka mimo że lipcowa niech zagląda :)

Ojej, dziewczyny, super, że już się na sierpień 2013 szykujecie. Ależ tan czas pędzi:szok: Rok temu sama się rejestrowałam na sierpień 2012. Rozemocjonowana, pełna trwogi i nadziei. Minęło jak z bicza trzasł. Pięknych, pełnych jak największej ilości radości 9 miesięcy. Zobaczycie, to ino myk:tak: Za rok na święta będziecie już tulić swoje słodkie Bąbelki, życzę Wam tego z całego serca :-D

witam
Byłam dzisiaj u lekarza bo mnie coś brzuch pobolewał.Zrobił mi usg i jest tylko pęcherzyk ciążowy bez zarodka :( zmartwiłam się bardzo, pęcherzyk ma około 7 mm,wiek ciązy taki jak na suwaczku

madzik mi na pierwszym usg też tylko pokazało pęcherzyk bez zarodka, było to w 5 tyg, pęcherzyk 7,5mm. Za tydzień mam nastęone USg i lekarz powiedział, że wtedy już powinien być widoczny zarodek:)

Ostatnia edycja:
MAdzik u mnie w tym czasie był też tylko 8mm pęcherzy i lekarz mówił że to wczesna ciąża i w środę idę potwierdzić czy się dzidziuś rozwija .........też się boję
póki co mnie mdli jak jestem głodna i trochę po jedzeniu,głównie popołudniu

reklama
Witam!
Chcialabym dołączyç do wątku:-) Dwa razy zrobiona beta potwierdziła, ze będę znów mamą:-D termin według OM wychodzi na 08.08.2013:tak: udało mi się w 4 cyklu starań:-) pierwszą wizytę mam 17 grudniato juz chyba 8 tydzien będzie, a dlatego tak późno, bo poprzednio bylam odrazu prawie i nic nie bylo wowczas widac i naczytalm sie o pustych jajach plodo2ych i teraz chce tego uniknąć:cool2:
Mam nadzieje, ze bedziemy sie tu nawzajem wspierac:-) postaram sie poczytac od poczatku watek...
Jagoda, ja tez ze Slupska:-D u kogo bedziesz prowadzila ciaze??

Ostatnia edycja:
Do góry