reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
hehe niunia :)do mnie tak rodzinka mówiła jak byłam mała-nie nie i jeszcze raz nie :no:
a to kwadracik od mojej córeczki bo się jej spodobał i prosiła o wklejenie :confused:
miłego wszzystkim życzymy a moderatorka mimo że lipcowa niech zagląda :)

Ojej, dziewczyny, super, że już się na sierpień 2013 szykujecie. Ależ tan czas pędzi:szok: Rok temu sama się rejestrowałam na sierpień 2012. Rozemocjonowana, pełna trwogi i nadziei. Minęło jak z bicza trzasł. Pięknych, pełnych jak największej ilości radości 9 miesięcy. Zobaczycie, to ino myk:tak: Za rok na święta będziecie już tulić swoje słodkie Bąbelki, życzę Wam tego z całego serca :-D

witam
Byłam dzisiaj u lekarza bo mnie coś brzuch pobolewał.Zrobił mi usg i jest tylko pęcherzyk ciążowy bez zarodka :( zmartwiłam się bardzo, pęcherzyk ma około 7 mm,wiek ciązy taki jak na suwaczku

madzik mi na pierwszym usg też tylko pokazało pęcherzyk bez zarodka, było to w 5 tyg, pęcherzyk 7,5mm. Za tydzień mam nastęone USg i lekarz powiedział, że wtedy już powinien być widoczny zarodek:)

Ostatnia edycja:
MAdzik u mnie w tym czasie był też tylko 8mm pęcherzy i lekarz mówił że to wczesna ciąża i w środę idę potwierdzić czy się dzidziuś rozwija .........też się boję
póki co mnie mdli jak jestem głodna i trochę po jedzeniu,głównie popołudniu

reklama
Witam!
Chcialabym dołączyç do wątku:-) Dwa razy zrobiona beta potwierdziła, ze będę znów mamą:-D termin według OM wychodzi na 08.08.2013:tak: udało mi się w 4 cyklu starań:-) pierwszą wizytę mam 17 grudniato juz chyba 8 tydzien będzie, a dlatego tak późno, bo poprzednio bylam odrazu prawie i nic nie bylo wowczas widac i naczytalm sie o pustych jajach plodo2ych i teraz chce tego uniknąć:cool2:
Mam nadzieje, ze bedziemy sie tu nawzajem wspierac:-) postaram sie poczytac od poczatku watek...
Jagoda, ja tez ze Slupska:-D u kogo bedziesz prowadzila ciaze??

Ostatnia edycja:
Do góry