reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Witam kochane wy moje w NOWYM ROKU
Każdej życzę wspaniałego pozytywnego roku pełnego zdrowia ,szczęśliwych porodów ,zajść w ciażę ..
BASIA super gratuluje chłopca !
My w domu Sylwek...nie pisałam ale końcówka roku była dla nas bardzo stresująca...choroby,szpital... szkoda nawet gadać...
co tam słychać???

reklama
U nas wszystko dobrze. Na 90% trzeci chłopczyk. Więc basia89 witaj w klubie. Święta minęły szybko rodzinnie. W sylwestra poszliśmy na zabawe do sali 180zl od pary, ale zabawa była super. Gdyby nie przeziębienie co mnie dopadło dwa dni przed bym się bawiła do rana chyba a tak to o 2 poszłam do domu a mąż wrócił godzinę później. Z dziećmi została moja mama więc spokojnie.

U nas wszystko dobrze. Na 90% trzeci chłopczyk. Więc basia89 witaj w klubie. Święta minęły szybko rodzinnie. W sylwestra poszliśmy na zabawe do sali 180zl od pary, ale zabawa była super. Gdyby nie przeziębienie co mnie dopadło dwa dni przed bym się bawiła do rana chyba a tak to o 2 poszłam do domu a mąż wrócił godzinę później. Z dziećmi została moja mama więc spokojnie.

Już znacie płeć ? To szybko ! A mój M marzy o córce i już mi zapowiedział 3 dziecko ale ja się śmieje, że u nas to nie ma szans na córkę [emoji12] Fajnie, że zabawa się udała [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Już znacie płeć ? To szybko ! A mój M marzy o córce i już mi zapowiedział 3 dziecko ale ja się śmieje, że u nas to nie ma szans na córkę [emoji12] Fajnie, że zabawa się udała [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png
No już wiemy tak na 90%
Tonu mnie podobnie jak u ciebie szans na córkę raczej nie ma więc nawet się nie nastawiałam że może tym razem będzie dziewczynka choć smutek lekki jest bo to na 99% ostatnia ciaza

Hej dziewczyny
Szkoda że tu juz prawie nikt nie zagląda.
Basia już 25 tc?? o jesuuu
Żabila a u ciebie 15 ależ to leci !!!
U nas masakra chorobowa ,której końca nie widać . Czekam na wiosnę jak na jakieś zbawienie. Kompa nie mam czasu kiedy odpalić.....

Ja po wizycie maluch wazy już 150g. To 1,5 czekolady [emoji41]
Współczuję chorób. Moje szoguny ciągle z katarem ale odpukac na tym się zazwyczaj kończy chyba że jakiś kaszel to załączam inhalator i 3-4 dni i mija.

Żabila, to w 30 urodziny mojego męża masz wizytę [emoji16]
Ja miałam wczoraj. Maluch ma 1750g i wszystko jest w porządku [emoji6]
@Venicee a co u was??
Aga, jak tam dzieci?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny,

U nas wszystko Oki. Dzieci rosną, Ania już skończyła 10 miesięcy i zaczyna chodzić przy meblach . Jest pocieszna bardzo, taki z niej przytulasek. Tymcio bardzo jest za swoją siostra już są awantury o resoraki ale dają radę. Ze zdrowiem nawet też wporzadku. Tymek miał teraz zapalenie ucha ale to przez 3 migdał jesteśmy na etapie leczenia . Zobaczymy za miesiąc co powie laryngolog.
Dziewczyny ale czas leci zaraz będziecie mieć ze sobą swoje maluszki.
Basia a co u Ciebie będzie bo już nie pamiętam, na kiedy masz termin ?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry