reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Aga na pewno bo teraz dwójka do ogarnięcia i w ogóle ale dasz radę, najważniejsze, że dziecko zdrowe, że wszystko ok ;)

reklama
AGA HEJ I JAK TAM? i gdzie rodzisz???
u nas dużo sie dzieje ....mała mobilna coraz bardziej ,Miki zły czas ma ...Ja sił coraz cześciej nie mam.... ehhh niech ta wiosna już bedzie ciepła i spokojna
Takaj trzymam mocnooooo kciuki żeby się poukładało wszystko !
A GDZIE RESZTA ??? DZIEWCZYNY ODEZWIJCIE SIĘ !!!

Venicee do wiosny już niedaleko, już czasami cieplutko się robi ale to jeszcze takie złudne jest bardzo. Jak starszaczki?

starszaki moje tj te moje nastolatki...nie wierzę momentami że mają juz poi 15 lat.... jesuuu jaka ja stara jestem ...Momentami dają w d...bardziej niż maluchy..
marzy mi się już 20 stopni ...hehhe

Dziewczyny byłam w pon u gin i lekarka powiedziała że nie dotrwam do swojego terminu. Szyjka się skraca i kanał otwiera, z tego wszystkiego się spakowalam . Brzuch pobolewa , skurcze też się pojawiają te przepowiadajace . Dziś skończyłam 36 tydzień, chciałam dotrwać do 38 więc zobaczymy. Venicee też chcę słońce, marzę aby ubrać normalne jeansy[emoji6] Miki jest zazdrosny o młodsza siostrę? obawiam się jak to u nas będzie ale jakoś musi być [emoji6] U mnie Tymek smarka i kaszle więc siedzimy w domu.

Venicee skądś to znam, mój starszy ma w tym roku mieć 11 lat i też czasami wysiadam :) Wcale stara nie jesteś!! Jak Ty jesteś to ja też muszę być a nie chcę ;)

Aga wow no to się szykuj, niebawem rodzina się Wam powiększy :) Wiesz co, w sumie lepiej tak niż jakbyś miała chodzić i czekać i potem reagować na jakieś fałszywe sygnały, to lepiej z zaskoczenia, jesteś już w sumie w bezpiecznym okresie ciąży.

Taka j już jestem spakowana i czekamy [emoji6]
Venicee wiesz jak to jest z zzo na Żeromskiego? wyczytałam że podają tylko w godzinach 8-14 bo później nie ma anestezjologa [emoji17]

Aga już za chwileczkę już za momencik ;) Wiesz co ja chyba wolałabym dobrą opiekę niż to znieczulenie bo co po znieczuleniu jeśli piguły i lekarz do kitu, ale też mnie się łatwo mówi jak siedzę przed kompem a to Ty masz rodzić. Tak czy siak niebawem będzie po wszystkim. A Tymcio czeka już?

reklama
Taka j jasne że tak zdaje sobie z tego sprawę, czasami jest za późno na zzo. Najważniejsza opieka. Jutro końce 37 tydzień. Do niedzieli chce wytrzymać a później niech się wszystko dzieje [emoji6]

Do góry