reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Taka j., o niebo.. ja mam teraz na rękę 1600zl.. nauczyciel bez porównania wiecej [emoji12] o kurczę.. to szkoda, ze sie Kubuś rozchorował..
Aga jak u lekarza? A wycieczka sie udała ! Dzieki [emoji6]

reklama
Basia wizyta oki, maluszek sobie rośnie, zapytałam o płeć to lekarka powiedziała że nic nie widzi co miałoby dyndać między nogami :-) ale mam połówkowe za półtora tygodnia wiec usg będzie dokładniejsze, teraz też maluszek do końca nie chciało się pokazać :-) ale to już drugi raz kiedy lekarz mówi że chyba będzie dziewczyna :)))

Aga najważniejsze, żeby zdrowe było, a imię będziecie wymyślać jak się dowiecie czy będzie chłopczyk czy dziewczynka czy macie już wybrane?

Basia no jak więcej skoro ciągle narzekają, że głodem przymierają :D A tak poważnie to człowieka szlag nie raz trafia jak słyszy te jęczenia kiedy sam zarabia 3 razy mniej.

Jakub przeziębiony jednak, mamy leki i mały posiedzi w tym tygodniu w domu, oby na tym się skończyło.

Tak, te szkolne strasznie narzekają a tyle co wolnego maja to głowa boli.. w przedszkolu jest trochę inaczej bo maja po prostu 35 dni urlopu a nie maja wolnego całe wakacje czy ferie zimowe itd
Zdrówka dla Jakuba [emoji6]

Basia z tego co kojarzę to w przedszkolach czy żłobkach to zwykle jest po prostu jeden miesiąc wakacyjny wolny i parę dni np. na wigilię itd. a w szkole co chwila jest jakieś wolne, tego to się nie zmieni. Ok, niech jest tylko byłoby lepiej gdyby tak nie narzekali, że mają się źle bo to nie jest prawda.

U nas w Bytomiu jest tak ze wlasnie maja 35 dni urlopu i tak to wypada, ze biorą jeden miesiąc wakacji bo drugi mamy cały dyżur i jeden tydzień ferii ( dzielą się po 5 osób) a wigilie musimy pracować.. chyba ze malutko dzieci to nam dyr skraca godziny pracy.. ale fakt, faktem pracują po 5h dziennie a zarabiała około 3tys wiec kto by tak nie chciał [emoji12]

Taka j hmm jeszcze nie mamy typów 100 % może Aleksandra albo Kasia, a synek to męzowi podoba się Szymon i Tymciowi też wiec się okaże.

Basia ja bym tak chciała ale poszłam na złe studia :D:D A Ty chcesz jako wychowawca w przedszkolu tak?

Aga czyli jakieś wstępne macie a potem zobaczycie, to wymyślanie imienia to fajna sprawa ale też dość odpowiedzialne zadanie, żeby potem dziecko nie musiało się wstydzić :)

reklama
Taka j dokładnie tak, chcemy " normalne " imię nie jakieś widziwiane, ja jak wybieram imię to patrzę jak można zdrobnic aby było łatwo . U Tymka w grupie jest Agata, Kinga , Amanda wiec wracają i stare imiona .

Do góry