reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

reklama
hej jestem jestem....
Co u nas? Ja rosnę w oczach.... hmmm Miki rozrabia :D
Dobrze ze koniec ferii bo już miałam dosyć całej cudownej trójcy w domu..
Zdrówka dla chorowitków !
Miki spi w dzień....jak wstanie wcześniej czyli 8-9....bo tak skurczybyk do 10 śpi...a wtedy nici z drzemki po południu....

Venicee do 8-9 to jest krócej? O matko! Ja teraz na tym L4 chyba z 2 razy pospałam z nim do 8 i to po ostrym nakazie o 6, że ma spać dalej i myślałam, że mnie straszne szczęście spotkało :) Mój wstaje o 6 i nie ma znaczenia jaki to dzień. Fajnie masz z tym spaniem. A jak się czujesz teraz?

No najwcześniej mi wstawał o 6:30 jak mały był...potem spał do 7...potem do 8 ..potem coraz więcej :D i śpiocha teraz mam. U Was TakaJ pewno przez żłobek tak jest że wcześnie wstaje Kubuś.
Ja czuję się w miarę dobrze ,oby nie zapeszać....ale wystarczy mi już emocji jak na tą ciążę....

Weekend się zaczął ale pewnie szybko się skończy niestety, ciepło u nas jak na luty. Dzieci zdrowe na 80% także zobaczymy co będzie dalej. A co u Was?

Cześć dziewczyny,
U nas wszystko ok. Miki z Majka rozrabiaja. Bawią się. Robią awantury. Kluca się. Czasami mam dość. Nerwy mi puszcza. Miki nie sypia w ciągu dnia, a jeśli nawet to raz na tydzień, dwa tygodnie. Idę z nim na konsultacje do chirurga dziecięcego z siusiakiem, bo mimo że ma stulejkę to jeszcze balon mu się robi przy oddawaniu moczu. Majka w sobotę skończyła roczek, wyprawialismy mała imprezę.
Co do spania to Majka do 19 juz śpi, ale budzi się raz, dwa razy. Choć bywały tygodnie ze stałą cała nocke. Ma 8 ząbków, wychodziły jej parami.
Miki tez do 19 juz śpi. Przesypia noce. Budzi się tylko by wygonic ojca z Łóżka i spać ze mną. Oboje są kąpani po 18.

Załączniki

• IMG_20160206_160039.JPG
    IMG_20160206_160039.JPG
    623,5 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_20160208_202419.JPG
    IMG_20160208_202419.JPG
    648,8 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry