reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Ewelinka próbowała kiedyś go o tej 18 położyć? Moja znajoma tak miała i bała się ale kiedyś spróbowała i dziecko po prostu do rana spało.

Aga a myślałaś, żeby poprosić panie w żłobku, żeby nie kładł go spać? U nas podobno nie wszystkie dzieci śpią.

reklama
taka j tak, obidzil sie o 22 i bujalismy sie do 2 w nocy, albo budzi o 3 i jest ryk na caly blok i mi anie budzi, nawet jak pojdzie o 19 tp tez za wczesnoe bo sie wybudza w nocy wyspany

Taka j właśnie musze pogadać z paniami jak to jest z tym spaniem.Ewentualnie niech lezakuje odpoczywa tak Robin domu jak jest zmęczony pole później znowu energia

Aga spróbuj, nie zaszkodzi a może pani się zgodzi i będzie po kłopocie.

Ewelinka o kurcze no to nie wiem. A kąpiesz go codziennie? Niby po kąpania lepiej dzieci śpią. Ja to bym chyba jakiej melisy mu już dala W ogóle jak go kładę to też zawsze udaje, że śpię bo wtedy też szybciej zasypia.

Ewelina Mój tez mało mówi pojedyncze słowa duzi po swojemu powoli coś można go zrozumieć,nasz swojego czasu nie chciał się kapac bo wiedział ze po kąpieli trzeba iść spać taki cwaniak :)

reklama
Do góry