reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Ewelinka to całe szczęście, jak jest dwójka to potem też rośnie prawdopodobieństwo chorób bo albo jeden przyniesie albo drugi niestety. Przerabiam to od 2 lat.

reklama
Kup mu coś co łagodzi -isla casis jest super ...ale że to tabl. to chyba nie da radę Kuba....jest taki spray na gardło ...może to?
Ja to non stop swoich gonię ...jak smarkają żeby od Mikołaja w daleka ...

Udaje.Jak kichają -a to jest najgorsze albo maseczki albo pielucha tetrowa na buzię . No ale oni duzi są ...więc to inaczej .
Teraz Mikiemu podaję Bioaron C ...

Venicee moja znajoma jak podawała bioaron C to jej synkowi nic nie było a ja miałam taką samą sytuację, jak podawałam to super było, potem jakoś przestałam i zachorował mi także to chyba też jest dość dobre. Ja chyba też z tym spróbuję jak skończą mi się te szczepionki uodparniające.

Z drugiej strony tez nie trzeba przesadzać bo sporo tych durnych syropków do sprawa mocno przesadzona! Podaję bo mam ...zreszta jak ma chorowac nic nie pomoże taka prawda ...

Venicee proszę Cię nie zabijaj mojej wiary :) Mam nadzieję, że jednak to pomoże bo mi już bokiem te choroby wychodzą. Ale w końcu to żłobkowe dziecko.

EE tam od razu zabijam .Spokojnie. Po prostu wiem jak to bylo z moim starszym synem....Choć nigdy żadnej szczepionki nie braliśmy -a dużo mam ją chwali :D
Kurde ...Miki coś podejrzany dla mnie....ręce stopy zimne...gorączka gdzieś blisko sie czai :( niech to szlag...

Venicee jak po nocy, była ta gorączka czy nie? My dla starszego synka braliśmy kiedyś taką doustną szczepionkę, nie wiem czy to było to co teraz mały dostaje czy nie bo to dawno było i nie pamiętam, cokolwiek to było to mieliśmy pierwsze zdrowe święta Bożego Narodzenia.

reklama
No to chorujemy :( Mam nadzieję że to tylko wirus....Już wczoraj mi sie nie podobał ...upierdliwy był ,już gorszy apetyt...Wieczorem jedyne 38,6...dziś rano 38,8...przed godziną 39,5...MASAKRA!
Byliśmy u lekarki.Na razie groprinoson witC i ibum forte....jak bedzie gorzej mam receptę na antybiotyk.
:( A było już całkiem ok .... ehhhhh
DZiś pierwszy raz widziałam dreszcze u Mikiego,biedny bał się i tylko ok było jak go przytulałam .:(

Do góry